Intrebare
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
Intrebare
Salut!Am observat azi pe fundul acvariului meu niste chestii verzi,probabil algee?Sunt bine venite?Daca nu cum pot scapa de ele? :shock: :?
- Testos juvenil

Daca nu te deranjeaza aspectul lor... e ok. Ele chiar pot fi benefice pentru ca se hranesc cu nitrati si nitriti obtinuti in urma descomunerii resturilor de mancare si fecale.
Ultima oară modificat de Monoceros pe 12 Sep 2009, 10:41, modificat de 2 ori în total.
Informatii
:lol: ello :D ...m-am tot invartit si eu pe forum si am observat ca raspunsurle tale sunt foarte ferme....imi spui si mie te rog de unde le iei, si ce te face pe tine sa fi asa autoritare in domeniu???! :sherlock: ...vreau sa stiu daca ma pot baza pe ele :?: :!: :?: :!: :?: :?:
:lol: :lol: le ia din propria stiinta. Fiind pasionat de asa ceva si invatand tot ce e necesar asa a ajuns sa fie intr-o asa autoritate in domeniu.
Crede-ma te poti baza ... daca vrei daca nu soarta :)
Crede-ma te poti baza ... daca vrei daca nu soarta :)
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
- Testos juvenil

6 mesaje
|Pagina 1 din 1