Intrbare
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
Parerea ta care e ? Este o problema daca o schimbi complet, bacteriile vor disparea si pe urma apa se va imputi mai rapid :), incearca asa 2 saptamani si zi-ne parerea ta, iti merge mai bine schimband-o la o saptamana sau cum initial trebuie sa faci.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Ma gandesc la faptul ca in realitate nu le schimba nimeni apa, s-ar putea sa le afecteze s-ar putea sa nu. Nu am idee
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Nu am vrut sa deschid alt topic asa ca vreau sa va zic ca mama si bunica mea nu vor sa ma asculte sa nu mai schimbe toata apa si eu le-am explicat partea cu bacterile dar nu mau crezut. Puteti sa explicati rolul bacterilor? Multumesc anitiicipat :| :(
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
7 mesaje
|Pagina 1 din 1