Despre filtre, pret - calitate
Regulamentul forumului Testoase.com !!!
Pentru [tart]
Dupa nenumarate avertismente si postarea pentru a treia oara a unui link cu trimitere catre un magazin online (din Romania), conform regulamentului, am trecut si la sanctiuni mai drastice... interdictia de a mai posta pentru o saptamana.
Sper sa citesti regulamentul cu aceasta ocazie!!!
2.9 Publicitatea pe forum nu este permisa decat cu acordul proprietarului. Pentru detalii si obtinerea permisiunilor trimiteti un mesaj la testoase@gmail.com . Abuzul se considera spam si se sanctioneaza cu Cartonas Rosu.
Pentru [tart]

Dupa nenumarate avertismente si postarea pentru a treia oara a unui link cu trimitere catre un magazin online (din Romania), conform regulamentului, am trecut si la sanctiuni mai drastice... interdictia de a mai posta pentru o saptamana.
Sper sa citesti regulamentul cu aceasta ocazie!!!
Pentru 40 l de apa 800-900L/h??? :shock:
Nu e putin cam prea puternic? Ma gandesc ca la 40 l o sa cam agite apa.
Oricum, filtrul e bun pentru 2 testoase, dar acvariul e mic.
Nu e putin cam prea puternic? Ma gandesc ca la 40 l o sa cam agite apa.
Oricum, filtrul e bun pentru 2 testoase, dar acvariul e mic.
Ultima oară modificat de Florin pe 01 Feb 2008, 14:23, modificat 1 dată în total.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Eu unu am aproximativ 30 litri si un filtru 700 litri, ma consider multumit deci ce sa zic in legatura cu 800-900 nu ma bag.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact