Repti Glo 5.0 ...in petshop-uri???
Profiped esti si distribuitorul magazinelor animax..in special cel de pe Turda...dar momentan au o pica "pauza" in dotari acvaristice.....mai ales reptile , respectiv broscute....aceasta categorie (zic ei) a acaparat romanii mai recent si inca este in dezvoltare..din cauza asta se gasesc mai greu anumite produse.... :)
:oops 2 broscute testoase de florida......ALFA (ea) si TERRA (el) >:P
Am gasit pe net sa cumpar JBL Solar Reptil Jungle, 15 w/9000K sau 18 W/900 k....astept un sfat, nu am vazut niciodata asa ceva; care este mai bun? asigura sursa de UV necesara? Broscuta mea este de marimea celei din avatarul lui mojave...
Ultima oară modificat de LAURA pe 24 Apr 2007, 11:37, modificat de 2 ori în total.
:weee
:!: Avertisment :!:
Te rog, foloseste butonul edit !!!

:!: Citeste regulamentul :!:
Arunca un ochi si aici: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=5#106 !
Te rog, foloseste butonul edit !!!

:!: Citeste regulamentul :!:
Arunca un ochi si aici: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=5#106 !
Si eu caut repti glo 2.0 sau 5.0 compact si nu gasesc, sunt din constanta. Am incercat sa fac comanda pe internet, dar nu am gasit (cineva a luat de pe pepika.ro dar acum nu cred ca mai aduc acest produs pt ca incerc de 3 luni si nu il au). Prin bucuresti stie cineva petshop-uri care au in aceasta perioada? mesajele am vazut ca sunt postate acum multa vreme. Daca poate sa imi spuna cineva sigur daca gasesc undeva in bucuresti ash fi recunoscator. Multumesc!
- Testos activ

Pentru cei interesati, am vazut astazi (23.05.2010) in Animax Afi Cotroceni, 2 bucati ReptiGlo Compact 5.0, 13 W la pretul de 47 lei
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
au adus la animax turda be reptil glo 5.0 compact. pretul era: 231,90 (sper sa fi vazut eu gresit sau sa fi gresit ei. .. mai aveau lampa exoterra, si turtle dock.
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
bianca.. incearca la animax turda.. acolo aveau acum 2 saptamani. nu stiu sa fie alti fanatici de reptile prin zona... deci ai putea gasi sau macar sa`i intrebi cand mai aduc.
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0