broscute din calciu pentru acvariu
broscute din calciu pentru acvariu
erau inainte niste broscute albe din calciu care se puneau in acvariu.....am fost sa caut in ultima perioada si nu am gasit pe nicaieri , unii spunandu-mi chiar ca nu se mai fabrica.....stie cineva un magazin sau un loc de unde pot cumpara?... :D
:oops 2 broscute testoase de florida......ALFA (ea) si TERRA (el) >:P
sa nu ne incurcam .....lumina uv am...dar aia ofera vitamina d3 necesara pentru a asimila calciu....nu ofera si calciu... :D ... cat despre acele picatrui....cand poti, incearca sa faci o poza si sa o pui ca sa vedem despre ce e vorba...poate este o solutie alternativa
Si broscutele acelea din calciu tot vitamina D ofera, deci Pandy are dreptate in privinta neonelor UV!
Ca substante poti sa ii dai Vita kraft elixir, care ii ofera to vitamina D3.
Cat despre broscutele din calciu, ori sunt in cantitati prea mari si face blocaj renal, ori nu asimileaza si i le dai degeaba. :lol:
Ca substante poti sa ii dai Vita kraft elixir, care ii ofera to vitamina D3.
Cat despre broscutele din calciu, ori sunt in cantitati prea mari si face blocaj renal, ori nu asimileaza si i le dai degeaba. :lol:
Ultima oară modificat de Florin pe 23 Iul 2007, 07:38, modificat 1 dată în total.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
acele broscute de calciu intradevar au si vitamina D dar au si calciu care se topeste in apa mai lent decat cel efervescent....cat despre calciu singurul care l-am gasit este Troco Grower mancare cu calciu si un praf de pus in apa sau cu mancarea odata dar nu are un efect vizibil....
Am vorbit acuma cu mama si am intrebat-o cum i se comporta carapacea copilasului meu si a zis ca sa intarit deci eu iti recomand Vita Kraft picaturi pentru ca sunt bune si de efect, ii administrez de 1 luna dupa ce ii schimb apa si are efect foarte bun, acuma cum consideri si tu (sunt ieftine eu am dat 3 lei si te tin cam jumatate de an)