Nu am filtru
Nu am filtru
nu am filtru si am vazut k cel mai ieftin este Filtru extern AquaClear Mini Hagen (din cauza bugetul) e bun de ceva sau mai astept?
- Testos juvenil

Re: Nu am filtru
alexa_2010 scrie:nu am filtru si am vazut k cel mai ieftin este Filtru extern AquaClear Mini Hagen (din cauza bugetul) e bun de ceva sau mai astept?
Parerea mea este ca pentru inceput (dimensiunea broscutelor este mica) poti folosi un filtru intern, care este mai ieftin.
- Testos juvenil

- Testos juvenil

- Testos juvenil

- Testos juvenil

eu momentan nu am filtru.. adica am dar nu am materialele filtrante iar banii sunt lipsa asa ca le schimb apa la 3-4 zile in totalitate depinde cat de repede o murdaresc. parca au o boala... cum e apa curata cum se rahatesc in ea imediat, iar testosu naparleste de parca acum e vara nu iarna. avand in vedere ca nick`ul tau e alexa.. ma duce la gandul ca esti fata.. deci 1 martie e aproape, iar tatal tau inafara de martisor poate iti da si niste bani... nu chiar 3 mil ptr un filtru extern bun(nou sau 1,5 mil SH) dar pe langa economiile tale tot e ceva.
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
OsDeRos scrie:eu momentan nu am filtru.. adica am dar nu am materialele filtrante iar banii sunt lipsa asa ca le schimb apa la 3-4 zile in totalitate depinde cat de repede o murdaresc. parca au o boala... cum e apa curata cum se rahatesc in ea imediat, iar testosu naparleste de parca acum e vara nu iarna. avand in vedere ca nick`ul tau e alexa.. ma duce la gandul ca esti fata.. deci 1 martie e aproape, iar tatal tau inafara de martisor poate iti da si niste bani... nu chiar 3 mil ptr un filtru extern bun(nou sau 1,5 mil SH) dar pe langa economiile tale tot e ceva.
Nici eu nu am filtru asa ca le schimb apa in fiecare zi. Cum le pun in apa cum fac caca. Intr-o zi asa m-au enervat ca le-am tinut in chiuveta de la baie sa isi faca acolo treburile (+ ca cea mare era constipata :? ). Azi le mirosea apa a varza stricata :f*ck Ce sa ma fac?
Graptemys Pseudogeographica Pseudogeographica - ZoZy (2 ani)
Trachemys Scripta Elegans - BuBu (2 ani)
Trachemys Scripta Elegans - Callie (2 ani)
diego scrie:Cum ce sa faci? Cumpara un filtru extern si asa vei rezolva problema cu apa.
In afara de asta nu exista alta solutie?
Parintii mei nu sunt de acord sa le cumparam si altceva (pe langa ce au). :x
Graptemys Pseudogeographica Pseudogeographica - ZoZy (2 ani)
dar eu nu m-am prins care e faza cu filtrul intern?... ramane mizerie pe fundul acvariul si nu o curata sau ce? eu am filtru intern si nu am nici o problema cu el
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W