Ajutor
Ajutor
am mare nevoie de sfaturi...azi am observat ca pompa de la filtrul meu extern(sp2500) curenteaza....nu rau dar se simt mici intepaturi la mana....ce pot sa fac....m-as duce cu ea la garantie dar nu am alt filtru si ar insemna sa nu mai intru in casa de la miros...sfaturi va rog...
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
Daca mai ai nevoie de broaste dute cu filtrul la garantie si nu mai pune pe primul plan mirosul, nu poate fi asa insuportabil. Pierderile acelea te pot "ataca" si pe tine daca bagi mana in apa sau cine stie mai ce.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Dar poti sa o schimbi ... nu stiu, faci cum crezi tu mai bine, filtrul vechi care l-ai avut inainte de acesta nu il mai ai ? Sau asta este primul ...
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
ala nu ar face decat sa faca vreo 2 valuri.......nu cred ca face fata la acvariul asta.....nu are nici o sansa.....oricum si de asta care curenteaza trebuie sa scap ..n-am cum sa-l folosesc asa ....e prea riscant ...
o sa incerc sa-l duc la garantie....
oare am nevoie sa-l duc chiar cu toate piesele????ca nu cred ca le mai am pe toate....
o sa incerc sa-l duc la garantie....
oare am nevoie sa-l duc chiar cu toate piesele????ca nu cred ca le mai am pe toate....
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
In principiu cand duci ceva la garantie il duci asa cum l-ai cumaparat cu cutie si tot, asa vor mai toate magazinele, daca esti nesigur, intreaba-i telefonic si vei afla tot ceea ce doresti :wink:
Si eu ma gandeam zilele astea ca poate ma apuca sfarsitul manevrand testoasele sau pestii, ca umblu foarte des cu mana prin acvariu in permanenta cu doua aparate legate la curentul electric scufundate in acvariu. Si nici nu le scot din priza. :D
How very important it is to bring about in the human mind the radical revolution. The crisis is a crisis in consciousness, a crisis that cannot anymore accept the old norms, the old patterns, the ancient traditions.
pai daca o duci in garantie, nu cred ca astea sunt piese care sa necesite reparatii, sunt mai mult ca sigur ca se schimba. Macar incearca sa mergi pana la magazin .. si sa le faci "scandal".
Apropo de priza cu impamantare. E foarte buna. Dar din cate imi aduc eu aminte pompa are stecher simplu, cu 2 fire, nu cu 3 cum sunt cele cu impamantare.
Apropo de priza cu impamantare. E foarte buna. Dar din cate imi aduc eu aminte pompa are stecher simplu, cu 2 fire, nu cu 3 cum sunt cele cu impamantare.
- Testos activ