Help!I'm new!
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
Help!I'm new!
Ieri mi-am cumparat o testoasa mica de vreo 4 cm de la petshop :flower . Deja m-am atasat de ea!Este ata de dragutza!Dar nu prea stiu multe lucruri despre ea! :(
As vrea sa imi raspundeti la:
1. :?: Cand am cumparat-o, vanzatorul mi-a dat niste mancare cu creveti, si mi-a zis sa-i dau vreo 4 creveti de 2 ori pe zi!Eu ii dau dimineatza si seara.
Este rau daca mai ii dau cate unul si la pranz?
2. :?: As vrea sa stiu ce rasa este(am uitat sa-l intreb pe vanzator :oops: ) de accea am postat o poza:

3. :?: Cam cat de mare ar trebui sa fie acvariul:adancime,lungime,latime?
4. :?: Ce fel de apa sa ii pun in acvariu?(fiarta si apoi racita,plata,de la robinet,stata)?
5. :?: ce se poate intampla daca nu ii cumpar lampa cu ultraviolete, dar o tin cateva ore pe zi le soare?
6.mai aveti alte indicati de care ar trebui sa tin cont?
VA ROG DIN SUFLET SA-MI RASPUNDETI!
MULTUMESC ANTICIPAT :D
:)
As vrea sa imi raspundeti la:
1. :?: Cand am cumparat-o, vanzatorul mi-a dat niste mancare cu creveti, si mi-a zis sa-i dau vreo 4 creveti de 2 ori pe zi!Eu ii dau dimineatza si seara.
Este rau daca mai ii dau cate unul si la pranz?
2. :?: As vrea sa stiu ce rasa este(am uitat sa-l intreb pe vanzator :oops: ) de accea am postat o poza:

3. :?: Cam cat de mare ar trebui sa fie acvariul:adancime,lungime,latime?
4. :?: Ce fel de apa sa ii pun in acvariu?(fiarta si apoi racita,plata,de la robinet,stata)?
5. :?: ce se poate intampla daca nu ii cumpar lampa cu ultraviolete, dar o tin cateva ore pe zi le soare?
6.mai aveti alte indicati de care ar trebui sa tin cont?
VA ROG DIN SUFLET SA-MI RASPUNDETI!
MULTUMESC ANTICIPAT :D
:)
- Testos juvenil

Pune pozele la o dimensiune mai mica.
1.Mancarea trebuie sa fie variata.Nu ii poti da numai creveti.
3.Depinde cat spatiu ai.Deocamdata trebuie sa aiba minim 40 l, dar eu iti recomand sa ii iei unul mai mare de acum, pentru ca va creste si oricum va trebui sa il schimbi.
4.Apa sa nu o fierbi niciodata.Trebuie lasata 24 de ore.
5.O tii acum la soare, dar la iarna ce faci?Nu crezi ca este mai comod sa ii cumperi un neon UV.
6.Mai cauta pe forum, pentru ca gasesti raspunsuri la toate intrebarile de mai sus, plus alte informatii folositoare.
Bine ai venit! :wink:
1.Mancarea trebuie sa fie variata.Nu ii poti da numai creveti.
3.Depinde cat spatiu ai.Deocamdata trebuie sa aiba minim 40 l, dar eu iti recomand sa ii iei unul mai mare de acum, pentru ca va creste si oricum va trebui sa il schimbi.
4.Apa sa nu o fierbi niciodata.Trebuie lasata 24 de ore.
5.O tii acum la soare, dar la iarna ce faci?Nu crezi ca este mai comod sa ii cumperi un neon UV.
6.Mai cauta pe forum, pentru ca gasesti raspunsuri la toate intrebarile de mai sus, plus alte informatii folositoare.
Bine ai venit! :wink:
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
4 mesaje
|Pagina 1 din 1