Repti Glo
9 mesaje
|Pagina 1 din 1
Neon Repti Glo gasesti in Hornbach, daca esti din Bucuresti, dar observ ca esti din Borsa ... acolo nu stiu unde ai putea gasi, cauta prin pet-shop-uri sau la magazine specializate. Au acolo multe marimi si mai multe tipuri (2.0, 5.0, 8.0) Este de recomandat sa il iei pe cel de 5.0
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Nu mai pune post dupa post pentru ce vei primi avertizare. In legatura cu neonul, nu stiu cat costa pentru ca nu m-am uitat, diferenta intre un bec cu neon si un Repti Glo compact este cea ca, Repti Glo ofera UV si un bec cu neon nu ofera decat caldura, gasesti in Ploiesti si Pitesti ...
P.S. Incearca pe site-ul acesta, poate mai au pe stoc si poti comanda http://www.pentruanimale.ro/lampa-repti ... -1695.html
P.S. Incearca pe site-ul acesta, poate mai au pe stoc si poti comanda http://www.pentruanimale.ro/lampa-repti ... -1695.html
Ultima oară modificat de Pandy pe 07 Ian 2008, 17:48, modificat 1 dată în total.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
pandy fara suparare dar gresesti....repti glo compact emite raze uv nu caldura...
Ultima oară modificat de alyenn666 pe 08 Ian 2008, 01:21, modificat de 2 ori în total.
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
Sincer eu nu imi vad greseala, cred ca mai bine ai reciti, nu cred ca ai inteles bine ... " Repti Glo ofera UV si un bec cu neon nu ofera decat caldura "
Eu cred ca [florin 123] se referea la diferenta dintre un "neon" Repti Glo si un "bec cu neon" (care este defapt un bec economic) adica Repti Glo Compact... sunt doua diferente intre un neon si un bec economic... cel din urma emite un flux luminos dublu sau chiar triplu si emite mai multa caldura, fiind mai compact.
9 mesaje
|Pagina 1 din 1