Construirea unui acvariu.

Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, incalzire, echipamente

Moderatori: Sheppard, Mojave

Re: Construirea unui acvariu.

de Sheppard » 06 Dec 2017, 18:01

Ar trebui sa scrie pe cutie; pe net nu am gasit sa fie trecut pe undeva.
Eu folosesc pastile efervescente Berocca (se gasesc la orice farmacie) dizolvate in apa sau calciu Sandoz sau Cal-D-Vita, dar la cele din urma este nevoie si de suplimentare cu magneziu.
Avatar utilizator
Testos Moderator
Testos Moderator
 
Mesaje: 2366
Membru din: 25 Feb 2011, 13:28
Localitate: Sibiu

Vita-Plus - supliment nutritiv pentru ţestoase, recomandat în stări carenţiale, apatie, anorexie, afecţiuni oculare, deformări ale carapacei.

Pentru a scăpa de stresul legat de apa murdară, este indicat ca pentru acvaterariile cu țestoase să se achiziționeze un filtru extern.

O hrană naturală bogată în nutrienți, dar și un meniu de nerefuzat pentru țestoasele acvatice: pește întreg și creveți pe pat de Gammarus.

Pe lângă un comportament activ și stimularea apetitului, becul Repti Glo 5.0 de la Exo Terra oferă țestoaselor aflate în captivitate necesarul zilnic de raze UVB pentru absorbția și metabolizarea calciului. La fel de eficient este și neonul Repti Glo 5.0, disponibil în mai multe dimensiuni.

Cumpără hrană, echipamente și accesorii pentru țestoasele tale, de la Animax, Elefant și PETmagazin.

Pe GardenPedia găsești de cumpărat tot ce ai nevoie pentru amenajarea unui iaz cu țestoase: folie PVC, bazine, filtre, lumini, suporturi de plante etc.

Anterior

Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator
cron