Conturi DEZACTIVATE

Anunturi administrative si tehnice, forum, galerie, membrii.

Moderatori: Monoceros, diego

Conturi DEZACTIVATE

de Monoceros » 30 Dec 2006, 11:03

Regulamentul forumului Testoase.com

2.1 Inregistrarea mai multor nume de utilizator pentru aceeasi persoana constituie abuz si duce la blocarea tuturor conturilor respective.


-Conturile: [lyna], [wahida] si [wahyda] au fost create de acelasi user. User care a primit Avertisment in data de 21/12/2006 prin PM la toate cele trei conturi si i-am cerut sa aleaga un singur cont din cele create. In lipsa unui raspuns in data 29/12/2006 am fost nevoit sa sterg conturile: [lyna] si [wahida].
Deci a ramas utilizator al contului wahyda.


-Conturile: [simo] si [toitl] au fost create de acelasi user.
User care a primit Avertisment in data de 21/12/2006 prin PM la cele doua conturi si i-am cerut sa aleaga un singur cont din cele create. In urma unui raspuns primit in data de 23/12/2006 am sters contul [simo].
Deci a ramas utilizator al contului toitl.


-Conturile: [adi09] si [adrian9b] au fost create de acelasi user.
User care a primit Avertisment in data de 31/12/2006 prin PM la cele doua conturi si i-am cerut sa aleaga un singur cont din cele create. In lipsa unui raspuns primit in data de 06/01/2007 am fost nevoit sa sterg contul [adi09].
Deci a ramas utilizator al contului adrian9b.


_____________________________________________

Regulamentul forumului Testoase.com

2.9 Publicitatea pe forum nu este permisa decat cu acordul proprietarului. Pentru detalii si obtinerea permisiunilor trimiteti un mesaj la testoase@gmail.com . Abuzul se considera spam si se sanctioneaza cu Cartonas Rosu.

Urmatorii useri au fost recunoscuti a fii spammeri/bots: [Baranka], [Evdokia], [Kurilko], [AbraahamLcn], [ThzinChang], [AndyBye], [lillianna], [FruktOnik], [PPCMans], [marionxlx], [Viagriuse], [Goukival], [Jinolipino], [Liliannachina], [Liliaanna], [Tittonews], [Teologs], [Ymirtor], [Greeson Goodloe], [Lilulanna], [lokoromov], [startuzi], [Riley Ryan], [Kelly Rivera], [Vitaissimus], [Muriel Fuller],[Jerrold Lane], [Marietta Stout], [Smitone], [bertanu], [Buford Singleton], [Sylvester Delaney], [Koirehip], [vinorin], [BarikelloFEver], [Theron Richards], [Kory Beasley], [Jimmie Stone], [Tawana Reese], [Philip Madden], [OnlinerT], [DrReplintJr], [Al Johnston], [Cidkpwrtqpgaerklv], [Pharmacistivs], [Hector Dickerson], [FashionsIams], [Yakcutt], [Byron Tanner], [turagoR], [GrandFertas], [nashbrigs], [EfoliaKitto], [Madonna Mcguire], [okingniels], [LeonGurbann], [RaimonoGer], [arjeymas], [Gallevsis], [WolfDvdfan], [KarlFenkers], [Marsha Mclean], [crusclusters], [fedorikolo], [RaskUkrom], [AlekseiCherkaso], [seruild], [Danna Webster], [Faydesse], [PhenPokupaysha], [DasUsaFan], [harikrishna], [Pooppizzz], [michaelxp], [Jens], [DansDoor], [ikikikli], [MedFarmUS], [WitheHorse], [Nourbous], [Anerhatard11], [futuramaino], [nubtestloa], [ostropolsky], [tomy-londoner], [Grybaniva], [Hellsivin], [KirillMerzlikin], [Sterjotedder2], [sorogromm], [mimi], [FesstaLim], [foxterales], [Fishy], [laurahing], [foxterales], [laurahing], [warloadermig], [SexBlow], [LifeForSex], [annagoood], [Kenyasin], [badshow], [uzlguazfb], [mmbretm], [TedLauzon], [FelysyaEK], [sibfstzz], [sibsknd], [AlbertKE], [FEnantos], [bsfzwihfa], [Adam-Smith], [downloading], [TordEforb], [alexxxbest2007], [estercrenshawXX], [estercrenshaw], [Adam-Smith], [Ipatiplakat], [bargengaus], [Valdoyes] si conturile lor au fost sterse.


_____________________________________________


-Contul [natasiales] a fost dezactivat la data de 20.02.2007, la rugamintea utilizatorului.


-Contul [fuckeR] a fost dezactivat la data de 24.02.2007, pentru denumire obscena.
Ultima oară modificat de Monoceros pe 20 Feb 2007, 01:02, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
Testos Admin
Testos Admin
 
Mesaje: 963
Membru din: 01 Noi 2006, 22:33
Localitate: Bucuresti

de diego » 12 Aug 2008, 10:19

bogdan14pl, acest forum nu este un loc pentru exteriorizarea frustrarilor de diverse forme, ca urmare am fost nevoit sa-ti dau ban.

Este interesant faptul ca I.P-ul calculatorului tau corespunde cu cel al userului gold.fish, (I.P.: 78.97.42.124), din cate am vazut amandoi sunteti din Ploiesti si aveti net de la Astral Telecom. Totusi sper ca in spatele acestor nickuri sa nu fie aceeasi persoana.
Avatar utilizator
Testos Admin
Testos Admin
 
Mesaje: 1259
Membru din: 01 Noi 2006, 20:38
Localitate: Bucuresti


Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator