Pagina 1 din 1

sugestie

MesajScris: 16 Iul 2007, 07:03
de toto_alex2rap4ever
nu ar fi mai normal si mai corect sa existe o discretie cu privire la avertismente si la cartonasele celor care gresesc.... sa nu mai apara in topic, si cei ce le obtin sa le primeasca printr-un mesaj privat sau pe un topic numai despre asa ceva ....dupa parerea mea nu arata frumos un topic cu un subiect interesant si cu un cuprins mare sa fie "intrerupt" printr-un avertisment ! am vazut multe topic-uri asa si sincer strica tot farmecu !

MesajScris: 18 Iul 2007, 17:27
de Monoceros
Sunt utilizatori care nici nu isi verifica mesajele private, deci nu este o solutie. Iar in momentul in care intr-un topic ("interesant") apare un avertisment, anumitor utilizatori le trezeste curiozitatea ....mai arunca un ochi si in regulament.

MesajScris: 18 Iul 2007, 21:27
de Pandy
Monoceros in caz ca printr-un nenoroc si primesc vreun mesaj privat ma anunta prin mail asa cum primesc si cand mi se raspunde la cate un subiect? Te intreb pentru ca nu am primit pana acum, poate consideri cam deplasata intrebarea dar sper sa nu fie asa. Multumesc pentru intelegere.

MesajScris: 19 Iul 2007, 00:24
de Monoceros
Pandy, tu ai optat pentru a fii anuntat pe mail daca iti raspunde cineva la un anumit subiect, insa majoritatea utilizatoriilor activi nu folosesc aceasta optiune. Oricum exista utilizatori care se inregistreaza cu o adresa de mail pe care nu o verifica decat ocazional sau deloc. Iti spun din experienta, ca si eu sunt utilizator pe anumite forumuri inregistrat cu alt nume de utilizator si cu alta adresa de mail pe care o verific in medie odata la 2-3 luni. Deci, a trimite avertismente pe adresa de mail ...nu este o solutie.

MesajScris: 19 Iul 2007, 06:05
de Pandy
Am inteles, dar atunci userul respectiv nu e anuntat intr-un alt mod inafara de topicul din administratie unde sunt trecuti aia daca ar primi avertisment sau alte lucruri dinastea? eu mi-am lasat optiunea cu mail-urile atunci cand primesc vreun raspuns pentru ca mi-e mai simplu, acum fiecare user cum vrea el :)

MesajScris: 19 Iul 2007, 09:36
de toto_alex2rap4ever
draga monoceros....poate ca si tu ai dreptate ....dar daca tie ti se pare mai interesant regulile care le-ati stabilit , avertismentele si cartonasele pe care le dai in loc sa discutam numai despre testoase si problemele pe care le au unii cu acestea....atunci consider aceasta sugestie inutila....daca nu ai observat...ai dat un numar de avertismente si cartonase egal cu numarul de mesaje cu care ai raspuns la problemele altora...poate ca ai avut dreptate in legatura cu sanctionarile...nu te contrazic si nu ma amestec aici.....incearca sa pui mai mult accent pe testoase in locul regulamentului si a sanctionarilor....aproape in toate discutile care au loc pe forum apare un mesaj cu o avertizare, citeste regulamentu.....

ramane la aprecierea voastra ce veti face...bafta :wink:

MesajScris: 19 Iul 2007, 10:55
de R@z43
De acord cu el.

MesajScris: 20 Iul 2007, 19:05
de Monoceros
toto_alex2rap4ever scrie:daca nu ai observat...ai dat un numar de avertismente si cartonase egal cu numarul de mesaje cu care ai raspuns la problemele altora...

Esti sigur? :lol: Le-ai numarat? :mrgreen: Oricum este irelevant.

MesajScris: 20 Iul 2007, 19:37
de toto_alex2rap4ever
nu vreau sa continui discutia pentru a nu ajunge la alte interpretari..un simplu refuz era suficient...si o afirmatie ca am putina dreptate.... :wink: prin ironie nu ajungem nicaieri :mrgreen:

MesajScris: 20 Iul 2007, 19:37
de Pandy
Nu vreau eu sa ma bag in discutia asta a voastra dar parerea mea e sa ii lasati pe moderatori sa isi faca treaba pentru ca ei stiu mai bine cum stau lucrurile, sper sa nu fie cu suparare sau sa ziceti ca iau apararea cuiva pentru ca am zis in general nu discut numai despre un anumit user de pe site. Multumesc pentru intelegere :-)