Puck -Axolotl

Cameleoni, Crocodili si Aligatori, Iguane, Serpi, Soparle, Tuatara.

Moderator: Pandy

Puck -Axolotl

de TestosSiBroschi » 23 Mar 2018, 16:31

Dupa cum spune si titlul, pe langa testoase mai detin si un axolotl care spre deosebire de ele tipul de ingrijire e total diferit.
Apa axolotilor nu trebuie sa depaseasca 20-23 de grade iar mancarea lor de baza sunt viermii de pamant ( am dat comanda la niste palete speciale "Lexolotl" ca o mancare secundara) ,deocamdata il tin intr-un acvariu de 55 de litri deoarece marimea lui este de 10 cm si poate creste pana la 30 , va fi mutat apoi iar acest acvariu va deveni pentru pesti .
Am avut dinnou noroc sa gasesc un chiller la sfert de pret ca altfel apa nu scade sub 20 de grade chiar si cu vremea care e acum afara.
Il tin singur in acvariu fara nici un peste sau alt axolot , pestii pot sa-l raneasca iar axolotii tineri ajung sa isi manance membranele unii la altii, la maturitate sunt mai linistiti dar prefer sa nu risc.

Niste poze iar pe viitor voi mai pune si video :
Imagine
Imagine
Imagine

Planurile pentru el sunt urmatoarele : un filtru extern ( se pot imbolnavi daca apa se misca prea tare,devin stresati) si un acvariu de 100 de litri , daca aveti intrebari sau mai multe sfaturi le astept cu drag.
Avatar utilizator
Testos juvenil
Testos juvenil
 
Mesaje: 32
Membru din: 12 Ian 2018, 19:18

Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
cron