Pagina 1 din 1

Afis de informare

MesajScris: 04 Feb 2015, 15:15
de Sheppard
Avand in vedere numarul tot mai mare de doritori de testoase, lipsa de pregatire a angajatilor din pet-shop, dezinteresul general al cumparatorilor si numarul tot mai mare de testoase exotice eliberate in salbaticie, m-am gandit sa concep un afis cu cateva informatii minime necesare oricarui cumparator/doritor de testoase, afis care va fi afisat in pet-shopuri care vand testoase si in cabinete veterinare, mai ales unde sunt multe testoase tratate.

Scopul este de a informa pentru a preveni eliberari de specii exotice in salbaticia noastra si de a evita chinuirea testoaselor si decesul lor datorita conditiilor improprii de crestere.

Impreuna cu diego de aici de pe forum (caruia ii multumesc mult pentru ajutor), am ajuns la forma asta:

Imagine

Aceste afise se vor distribui in cat mai multe pet-shopuri si cabinete veterinare, in toata tara, in mare parte prin intermediul celor care doresc sa ofere ajutor in acest sens.

Informatia e atat in interesul clientilor, care stiu, astfel, cat trebuie sa investeasca in noul animal, cat si in interesul magazinului/cabinetului veterinar, care va stii ce sa recomande clientilor, impreuna cu testoasa cumparata.

Afisul il puteti descarca de aici: https://www.dropbox.com/s/bf72k6pxpdrpe ... 3.jpg?dl=0
sau de aici: https://drive.google.com/open?id=1B2S4x ... 9VRXousQLd

Daca doriti sa contribuiti la campanie, pur si simplu descarcati imaginea, imprimati-o in format A3 sau A2 (o sa revin cu informatii privind formatul optim odata ce scot primele exemplare), pe hartie corespunzatoare afiselor si mergeti cu aceasta la un pet-shop care vinde testoase sau un cabinet veterinar unde stiti ca sunt tratate ocazional si testoase. Oferiti afisul pet-shopului/cabinetului veterinar (va trebui sa fie un cadou; nu cred ca o sa primiti ceva rambursare pe el) pentru afisaj cat mai aproape de locul unde sunt expuse testoasele, sau chiar la casa de marcat, in locuri bine vizibile.

Prin simplul fapt ca un pet-shop care vinde testoase va accepta afisarea acestor informatii se vor evita decese inutile, achizitii iresponsabile si eliberari clandestine. Cabinete veterinare vor stii ce sa recomande concret pentru ca stapanul sa evite viitoare imbolnaviri ale testoaselor.

Va rog sa lasati si un comment aici cu orasul si pet-shopul/cabinetul veterinar care a acceptat afisul, iar, daca e posibil, postati si o poza cu afisul in magazin/cabinet.

Multumesc pentru contributie!

Re: Afis de informare

MesajScris: 07 Feb 2015, 12:55
de acvariu
frumos din partea ta ca te implici.dar din pacate unora nu le pasa.

Re: Afis de informare

MesajScris: 07 Feb 2015, 13:42
de Sheppard
Pai asta e ideea, sa ii determin sa le pese :)

Re: Afis de informare

MesajScris: 05 Feb 2017, 21:45
de mitzanu
Foarte bine facut, felicitari!

Re: Afis de informare

MesajScris: 13 Mai 2017, 22:21
de Franklin2
Interesant topic ! Poti pune si link-uri de unde as putea lua acest echipament obligatoriu? Presupun ca i-ar ajuta si pe altii.

Re: Afis de informare

MesajScris: 14 Mai 2017, 21:41
de Sheppard
Nu are sens sa pun linkuri, ca sunt o gramada de magazine online si lanturi de pet-shopuri care au aceste chestii (emag, zoomania, animax, nevertebrate.ro, iazuri-acvarii.ro etc.)

Trebuie cautat putin pe internet si vazut cine are preturi mai bune la momentul respectiv. Nici nu vreau sa fac reclama doar la un singur magazin.