De unde pot cumpara o rata
Moderator: diego
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
De unde pot cumpara o rata
Salutare cand eram mai mic maicamea mi'a adus acasa o ratusca galbena pufoasa si de altfel foarte frumoasa. Toata ziua ma urmarea prin casa daca o lasam singura incepea sa macane etc. Sti cineva de unde as putea sa cumpar o ratusca galbena pentru ca imi plac foarte mult
Va multumesc
p.s: postu asta nu e pus la caterinca ;)
Va multumesc
p.s: postu asta nu e pus la caterinca ;)
:lol: o cresti si apoi o mananci! macar e bio ca stii ca tu ai crescut-o :mrgreen: dupa cum a spus si Sheppard in Iasi este "bazarul de animale" la doi baieti , dar banuiesc ca nu locuiesti in Iasi.... oricum aici gasesti destule! targul este deschis in fiecare duminica intre orele 7-12, si gasesti de la mobila la plante si accesorii pt animale de companie, cum ar fi acvarii de pesti complet echipate la preturi f mici, papagali , caini , pisici, rozatoare si pasari! Eu de acolo si de la mall (animax, e singura firma in care am o oarecare incredere in vanzatorii de acolo)imi procur tot ce imi trebuie pt testoasa si pesti...
Daca ai trecere prin Iasi duminica, sa incerci ZONA DOI BAIETI si sigur vei gasi!
Sper sati fie de ajutor oarecum...
Daca ai trecere prin Iasi duminica, sa incerci ZONA DOI BAIETI si sigur vei gasi!
Sper sati fie de ajutor oarecum...
13-05-2012
Daca ai experienta cu cresterea pasarilor de genul si ai conditii pentru ele, intr-adevar se poate. Eu imi amintesc de cand eram foarte mic si am primit de vreo 2-3 ori puisori de rata. Nu prea stiam eu ce si cum, iar parintii tot pe bajbaite. Sa zicem ca nu s-a sfarsit bine treaba: boli, pisici, caine... De atunci m-am lecuit cu asta.
8 mesaje
|Pagina 1 din 1