110 RON o testoasa de Florida?

Subiecte la alegere

Moderator: diego

110 RON o testoasa de Florida?

de takawachinchila » 06 Feb 2011, 23:47

Pe scurt, da...

Va salut,
Sambata am avut drum pe la Muzeul de Geologie. La magazinul de suveniruri, pe langa pietricele si tot felul de margelute, am vazut o testoasa cam de 10cm, evident decedata, "trasa" in sticla acrilica (sau cum s-o numi materialul respectiv) la fel ca si scorpionii, carabusii si alti carcalaci de la magazine gen Totem etc. Pe moment am ramas mut... Testoasa cu ochisorii umflati statea cuminte la pastrare pentru eternitate. Mi s-a parut o mare porcarie, ca sa spun de-a dreptul. Maine poimaine o sa vedem si pisici probabil trase in sticla...
Pe mine m-a deranjat lucrul asta destul de mult, avand doua testoase acasa. Ma rog, pentru unul care nu are habar despre specia asta, impactul nu poate fi prea mare.
Cretin este cel ce vinde asa ceva... Dar si mai dus cu pluta tre' sa fie cel ce plateste pentru asa ceva!
Numai bine la toti!
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Testos meserias
Testos meserias

Confirmare

de Balamuc MAC » 07 Feb 2011, 11:57

Salut! Da, sunt destui de multi retarzi pe lumea aceasta, in afara de "resturile" societatii! Si eu, acum cca 1 an de zile m-am intalnit cu doua relativ asemenea situatii, una dintre ele fiind o "oferta" din partea unui individ care-mi solicita sa-mi cumpere, in schimbul a 20 roni, carapacea testoaselor mele, iar altul, contra unei sume demne de tot amuzamentul, s-a oferit sa mi le cumpere pt un restaurant chinezesc.... Deci, subscriu celor spuse de tine, fereste-ne Doamne de asemenea "specimene"!
Orice vietate are dreptul la o viata mai buna...
Momentan 39 testoase de Florida, 35 TSE iar 4 TSS! ;)
Testos juvenil
Testos juvenil

de turtles » 07 Feb 2011, 16:54

eu am facut o investitie de 1500 lei pt 3 broscutze tzestoase,cum sa iti dea 20 lei pt carapace,ii picat,nu are suflet
Testos juvenil
Testos juvenil

de takawachinchila » 07 Feb 2011, 21:16

Problema nu e legata de consumul carnii de testoasa, ca na, pana la urma omul mananca ce poate, ce il duce mintea etc. Unii sunt foarte nesimtiti sau poate sunt pur si simplu batuti in sfecla, cum se mai zice... Cat tupeu sa ai sa oferi o suma pentru "petul" cuiva, spunandu-i ca il dai la restaurant sau ca iti trebe nu stiu ce parte a animalului? E ca si cand ar veni la usa un individ si m-ar intreba daca vreau sa imi vand pisica sau cainele pentru 50 RON, pielea animalului fiind buna pentru cizme, oasele pentru coliere etc.
In astfel de situatie nu cred ca as putea da un raspuns cat de cat interesant, nu imi vine in minte decat "viata ta cat costa?" sau "tu esti zdravan la cap?".
Ce am citit mai devreme imi aminteste de un individ care ma intreba de ce nu scot testoasa din carapace cu totul atunci cand o spal, ca sa o pot spala mai bine pe ea si carapacea sa i-o pot curata si pe interior. Astea sunt cazuri extreme oricum, sa nu ne mai mire cand dam peste cate un veterinar care sustine sus si tare ca testoasele nu au rinichi!
Sa va traiasca testoasele si sa va bucurati de ele!
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Testos meserias
Testos meserias

de Balamuc MAC » 07 Feb 2011, 21:50

Multumesc, asemenea! Sa ne fereasca Bunul de asemenea..."oameni"!
Orice vietate are dreptul la o viata mai buna...
Momentan 39 testoase de Florida, 35 TSE iar 4 TSS! ;)
Testos juvenil
Testos juvenil

de tallis » 02 Iul 2011, 20:04

Eu propun, dragastos bineinteles, ca oamenilor care batjocoresc suflete nevinovate , sa li se aplice acelashi tratament! Nu stiu de ce inca unii oameni au dificultati in a intelege ca TOTI suntem suflete. Inclusiv gandacii au un suflet! :(
Testos juvenil
Testos juvenil