Un mic sfat
Moderator: diego
10 mesaje
|Pagina 1 din 1
Un mic sfat
Broscuta mea nu a mancat nimik de aproape 2 zile si scoate niste sunete pe gurita cam ciudate. Acest lucru nu il face tot timpul. Cand o pun pe uscat in schimb fuge ca disperata prin casa, dar in apa parca o trage partea din spate in sus. Temperatura din acvariu e de 28 de grade, iar de mancat i-am dat timp de o sapt ficat de pui la recomandarea medicului veterinar. A mancat foarte bine, chiar cu pofta ca uneori se ineca, dar acuma nu mananca doar face treaba mare si sta in apa cu burta pe incalzitor. As vrea sa stiu daca nu cumva a facut vreo indigestie sau altceva.
Multumesc.
Multumesc.
- Testos juvenil

daca o trage ceva la suprafata ar trebuii sa o tii in carantina 7-10 zile la 30 de grade in apa micuta, max 5L. Ii schimbi apa o data la 2 zile si de fiecare data adaugi polivitamine buvabile si antibiotic Enrofloxacina. Am avaut si eu aceeasi problema cu Patrik cand era mai mic. Acu e bine sanatos si da dezvoltat foarte frumos. Bafta si insanatosire grabnica
As vrea sa te intreb ceva??? Sunetele acelea ciudate de ce le scoate?? E ceva normal sau mai are si altceva?? Si polivitaminele acelea buvabile si antibioticul cam in ce cantitate se adiminstreaza?? Ca nu vreau sa fac vreo prostie .
- Testos juvenil

poate ragaie de cat pui a mancat:lol::lol: . incearca niste peste crud.. si cum adica "partea din spate o trage`n sus"? ca asta nu am inteles
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
Pai ca si cum ar sta numai cu fundul la suprafata si cu capu in jos. O sa merg azi la veterinar sa vedem ce imi zice. Pui sigur o vreme nu am sa ii mai dau, ca saraca cat e de pofticioasa nu ma mir ca are probleme. Am inceput sa o pun la regim :d
- Testos juvenil

E posibil sa fie vorba de pneumonie. Asigura-i o temperatura a apei de 26-28 de grade si a aerului de 28-30 de grade (fara curenti reci); coloana de apa nu trebuie sa depaseasca decat foarte putin carapacea testoasei, pentru a putea respira cu usurinta, doar daca isi ridica putin capul.
Ficatul in general e un aliment bogat, insa nu trebuie facut exces, deoarece... fiind un organ ce filtreaza sangele, contine in acelasi timp si toxine, iar toxinele vor ajunge apoi in corpul testoasei.
Ficatul in general e un aliment bogat, insa nu trebuie facut exces, deoarece... fiind un organ ce filtreaza sangele, contine in acelasi timp si toxine, iar toxinele vor ajunge apoi in corpul testoasei.
si eu cred ca ar fi vorba de o pneumonie ,asa ca ar trebui sa consulti un medic veterinar priceput .. Insanatosire grabnica !!!
1. Graptemys pseudogeographica khonii 7,2 cm
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
5. acvariu 40 l ocupat (urmaza unu de 80x37x75 ), Filtru extern Hagen Aqua Clear 150 , incalzitor resun 300w, incalzire insula bec normal 60w
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
5. acvariu 40 l ocupat (urmaza unu de 80x37x75 ), Filtru extern Hagen Aqua Clear 150 , incalzitor resun 300w, incalzire insula bec normal 60w
Am fost la medicul veterinar si mi-a spus ca Oaki e ok chiar s-a ingrasat cu 3 grame si mi-a spus ca sa nu ii mai dau o perioada ficat. In apa e ok nu mai sta intr-o parte. Acum sa vedem cum va fi in continuare. Am sa o urmaresc sa vad exact evolutia.
- Testos juvenil

Am mai scris pe forum...si a mea cand era mica a facut de doua ori asa. Se ridica de spate pur si simplu, desi nu scotea sunete sau mai stiu eu ce. Si-a revenit, oricum a doua zi, de fiecare data. De atunci nu a mai facut, insa nici nu stiu ce a fost ( ma gandesc la un gol de aer)
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
10 mesaje
|Pagina 1 din 1