Am scapat apa pe laptop
Moderator: diego
13 mesaje
|Pagina 1 din 1
Am scapat apa pe laptop
:((( cum scrie si sus...
am scapat accidental apa pe laptop...si s-a scurs si pe ecran..l-am inchis imediat...si dupa putin timp..l-am aprins din curiozitate... :cry:
din pacate apa a ajuns in interiorul ecranului...si e o pata care se tot extinde..transparenta...
l-am inchis..am scos bateria...
acum nu stiu ce sa fac
oare o sa mai mearga?
e vb de un acer
sfaturi...ceva>?
am scapat accidental apa pe laptop...si s-a scurs si pe ecran..l-am inchis imediat...si dupa putin timp..l-am aprins din curiozitate... :cry:
din pacate apa a ajuns in interiorul ecranului...si e o pata care se tot extinde..transparenta...
l-am inchis..am scos bateria...
acum nu stiu ce sa fac
oare o sa mai mearga?
e vb de un acer
sfaturi...ceva>?
Re: Am scapat apa pe laptop
mai, crisa, dar cand l-ai deschis din nou nu ai vazut ca era defect sau....asa ceva???ca poate a intrat apa si in sistem.
-
TerraTestosuMeu
nu-l mai deschide, lasa-l asa deconectat de la sursa de energie pana se evapora toata apa din el apoi vezi daca mai functioneaza, si daca nu s-a ars ecranul.
Intra aici: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=101669
Intra aici: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=101669
nu, daca era apa chioara. Sa nu il tii aprins pana se usuca pt. ca apar alge :D (glumesc...)
Ar fi bine sa il lasi fara alimentare electrica si sa ii scoti si bateria, sa il lasi cateva zile. Daca mai ai zone umede prin el, se vor oxida piesele. Laptopul de pe care scriu acum are pe spate cateva condensatoare coclite... dar merge
Ar fi bine sa il lasi fara alimentare electrica si sa ii scoti si bateria, sa il lasi cateva zile. Daca mai ai zone umede prin el, se vor oxida piesele. Laptopul de pe care scriu acum are pe spate cateva condensatoare coclite... dar merge
- Testos activ

13 mesaje
|Pagina 1 din 1