Elvis Vs Michael

Subiecte la alegere

Moderator: diego

Elvis Vs Michael

Elvis
7
27%
Michael
19
73%

Voturi totale : 26

Elvis Vs Michael

de bosssu » 14 Iul 2009, 20:52

Deci mai am putin si ma iau la bataie cu niste prieteni care e mai bun (are voce mai buna se imbraca mai bine...) eu zic elvis prietenii mei Michael.. Votati si voi
Elvis sa vedeti si voi: http://www.youtube.com/watch?v=Xaycq2sX ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=_L57-iW6MgA&NR=1
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Testos meserias
Testos meserias

Re: Elvis Vs Michael

de andraalecse » 14 Iul 2009, 21:22

bosssu scrie:Deci mai am putin si ma iau la bataie cu niste prieteni care e mai bun (are voce mai buna se imbraca mai bine...) eu zic elvis prietenii mei Michael.. Votati si voi
Elvis sa vedeti si voi: http://www.youtube.com/watch?v=Xaycq2sX ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=_L57-iW6MgA&NR=1
eu ti am raspus ajuta ma si u pe mine acum pls!
Testos juvenil
Testos juvenil

de Florin » 15 Iul 2009, 08:01

Pai fiecare canta genuri de muzica diferita. Nu cred are niciun rost sa ii compari. Totusi, nu credeti ca exagerati putin cu Michael Jakcson. Cand era viu, parca nu se discuta atat despre el. Acum, pe ce forum te uiti, este imposibil sa nu gasesti o discutie despre el.

PS: Eu nu am votat.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de alin » 15 Iul 2009, 08:53

eu am votat cu michael ... wow deci nu cred ca a murit .. adica noh era michael jackson parca a existat dintotdeauna
Come to the dark side... We have COOKIES Imagine

Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testos meserias
Testos meserias

de OsDeRos » 15 Iul 2009, 14:06

Florin scrie:Pai fiecare canta genuri de muzica diferita. Nu cred are niciun rost sa ii compari. Totusi, nu credeti ca exagerati putin cu Michael Jakcson. Cand era viu, parca nu se discuta atat despre el. Acum, pe ce forum te uiti, este imposibil sa nu gasesti o discutie despre el.

Are foarte mare dreptate Florin. Unu a cantat rock`n`roll altu pop. Daca ar fi sa le comparam... votez ELVIS. el a influentat f mult muzica si anti rasismul. cand o sa moara Britney la fel or sa fie topicuri? ca doar despre ea se zice ca`i regina pop.
Testos Moderator
Testos Moderator

de Pandy » 15 Iul 2009, 15:13

Da cand o sa mor eu veti face un topic ? Va rooog :lol:
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

F

de takawachinchila » 15 Iul 2009, 15:14

dar CAND o sa moara britney? :D :lol:
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Testos meserias
Testos meserias

de bosssu » 15 Iul 2009, 23:06

Pai nu prea e facut petntru moartea lui Michael adici intr-un fel... Mie imi place Elvis :D
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Testos meserias
Testos meserias

de takawachinchila » 16 Iul 2009, 08:15

Sa compari pe Elvis cu Michael e ca si cand ai compara un compot de visine cu o pizza cu fructe de mare... Singurul lucru pe care astia doi il au in comun e ca sunt morti amandoi. :lol:

Alte alaturari de notiuni diferite:
1.Shaorma si patentul
2.Biblia si capsatorul de hartie
3.Rujul si scutecul pentru adulti
:lol:
Testos meserias
Testos meserias

de diego » 16 Iul 2009, 12:18

takawachinchila scrie:Sa compari pe Elvis cu Michael e ca si cand ai compara un compot de visine cu o pizza cu fructe de mare... Singurul lucru pe care astia doi il au in comun e ca sunt morti amandoi. :lol:

Nu sunt morti, traiesc amandoi pe o insula, de fapt chiar acum beau o bere impreuna ;)
Testos Admin
Testos Admin

Re: F

de Florin » 16 Iul 2009, 12:53

takawachinchila scrie:dar CAND o sa moara britney? :D :lol:

Daca e adevarat ce zice Diego, ca sunt amandoi pe o insula...o sa se duca si Britney cat de curand. Nu de alta, dar trebuie sa le tina cineva companie :lol: Sau stai, ca mai nou se zvoneste ca Michael e gay...mi-e mila de Elvis :weee
Testos Moderator
Testos Moderator

Re: F

de OsDeRos » 16 Iul 2009, 14:38

Florin scrie:
takawachinchila scrie:dar CAND o sa moara britney? :D :lol:

Daca e adevarat ce zice Diego, ca sunt amandoi pe o insula...o sa se duca si Britney cat de curand. Nu de alta, dar trebuie sa le tina cineva companie :lol: Sau stai, ca mai nou se zvoneste ca Michael e gay...mi-e mila de Elvis :weee

sau nu :D mai sti.. poate michael isi gaseste idolu si devine pasiv. oricum elvis s`a cam saturat singur si de autosatisfacere ... so acum e momentul :))
Testos Moderator
Testos Moderator

S

de takawachinchila » 16 Iul 2009, 22:42

rugati-va sa nu dea vreunu din ei de Cliff de la Metallica! \m/
Testos meserias
Testos meserias

de Tarty » 17 Iul 2009, 14:44

OsDeRos scrie:
Florin scrie:Pai fiecare canta genuri de muzica diferita. Nu cred are niciun rost sa ii compari. Totusi, nu credeti ca exagerati putin cu Michael Jakcson. Cand era viu, parca nu se discuta atat despre el. Acum, pe ce forum te uiti, este imposibil sa nu gasesti o discutie despre el.

Are foarte mare dreptate Florin. Unu a cantat rock`n`roll altu pop. Daca ar fi sa le comparam... votez ELVIS. el a influentat f mult muzica si anti rasismul. cand o sa moara Britney la fel or sa fie topicuri? ca doar despre ea se zice ca`i regina pop.
hei! te rog sa n-o confunzi pe britney cu madonna, si oricum asta e un site despre testoase ce legatura are elvis si michael cu testoasele, ce sunt ei? testoase? aaa... si eu am votat cu michael
Testos juvenil
Testos juvenil

de Florin » 17 Iul 2009, 21:53

Ehh...amandoua sunt ,, regina pop" Cel putin, la o cautare pe dl Gogu asa am gasit. Cat despre locul unde se discuta....pai aici este aria Talk Show...putem vorbi orice, sau aproape orice :wink:
Testos Moderator
Testos Moderator

Următorul