Probelma cu pestii

Subiecte la alegere

Moderator: diego

Probelma cu pestii

de bosssu » 31 Mai 2009, 20:52

DEci am un acvariu de 72l in el sunt 70l, si am 26 pesti. intr-o zi am gasit unm peste mor decolorat din negru in alb stiti de ce? Scuze ca nam posta intr-un forum de pesti cum e acvariu.r o dar n-am putut sa fac cont. pestele inaintte sa plec era cam un sfert decolorat dupaia cand m-am intors acasa era mort. poatee ma ajutat.
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Testos meserias
Testos meserias

de bosssu » 01 Iun 2009, 22:31

Nimeni? si inca ceva am o femela de betta su o ciuperca pufoasa saprolegnie sau ceva de genul asta pe care o tratez cu verde de malachit(nu de paris), albastru de metil si sare neiodara in acvariu separat de 0.4 l dar ea sta pe o parte, nu mananca credetei ca-si mai revine?
Testos meserias
Testos meserias

de OsDeRos » 02 Iun 2009, 10:57

din cate stiu eo beta e pestye de apa dulce si ce faci tu acolo e de acvariu marin... cum drq iti rezista beta nush. fa`ti pe acvarist.ro pe forum si incearca sa scrii corect gramatical + citeste`ti de 3x inainte replica ca sa fi sigur ca nu iei vrun advertisment. inainte de a te apuca de acvaristica invata, cauta, citeste. lafel si despre testoase. e valabil ptr tine si restu copiilor de pe forum care vreti ceva doar de dragul de a avea dar habar n`aveti ce trebuie sa faceti.
Testos Moderator
Testos Moderator

de bosssu » 02 Iun 2009, 16:34

Osderos sarea neiodata se foloseste in tratamente pentru pestii de apa dulce poti sa arunci cate un ochi sa vezi.
Testos meserias
Testos meserias

de ATLANTIC » 02 Iun 2009, 21:12

si eu stiu ca traieste in apa dulce...dar..a mai patit si vreun alt peste acest lucru?
!i LoVe BaBy TuRtLeS!
Testos activ
Testos activ

de bosssu » 02 Iun 2009, 23:13

Nu altu nu a patit asa ceva doar o rama de substrat am gasit-o moarta si idn negru se facuse alba si betta e de apa dulce dar sarea neiodata este folosita la tratamente :| :arrow: :) :arrow: :D :arrow: :o :arrow: :roll:
Testos meserias
Testos meserias

de ATLANTIC » 03 Iun 2009, 08:16

nu stiu..am avut si eu pesti acum 2 ani dar..nu putem sa itzi dam un raspuns.fa-ti cont pe un site cu pesti si o sa afli mai multe! :roll:
!i LoVe BaBy TuRtLeS!
Testos activ
Testos activ