1 mai muncitoresc

Subiecte la alegere

Moderator: diego

de twinkie » 19 Iun 2009, 09:50

da, si noi tot abonament, normal, doar ca nu putem ajunge mai devreme de vineri.

mergem pt prima oara, asa ca nu stiu care loc e mai bun. acu, na, sper sa fie ok totusi :? daca nu, suntem destul de mobili :lol:

daca vrei, la intoarcere poti veni cu noi pana in Buc. avem destul loc la noi in salupa.

:occasion:
Testos activ
Testos activ

de OsDeRos » 19 Iun 2009, 12:24

mi`ar placea sa revin cu voi... insa nu plec singur si sti cum e... gasca ramane gasca pana la sf. initial mai plec cu inca 2 prietene si poate se mai aduna lume :)

zona nu`i urata unde stati voi.. doar ca nu`mi place mie.. sau probabil ca m`am obisnuit eu in alta parte ... iar faza de mobilitate e destul de "ciudata" ptr ca ei iti dau acolo un bilet sa pui pe cort unde te`au repartizat... si cum voi intarziati o zi.. s`ar putea sa nu prea mai aveti unde sa va mutati :D. sperand ca nu vi se ocupa locurile o sa fie ok. altfel va baga`n fundu campingului. in mai putin de 8 ore acum 2 ani au aparut inca 500 de corturi :D. cam cum o fi dupa o zi? :mrgreen:
Testos Moderator
Testos Moderator

de twinkie » 19 Iun 2009, 13:46

da, avand in vedere ca venim mai tarziu, e bine totusi ca ne-am rezervat locul. iar de tinut, sper ca ni-l tin, pt ca ne-au intrebat ziua sosirii cand am facut rezervarea.

ok, ms de informatii si see ya there.
Testos activ
Testos activ

de OsDeRos » 21 Iun 2009, 08:56

twinkie scrie:daca vrei, la intoarcere poti veni cu noi pana in Buc. avem destul loc la noi in salupa.

:occasion:

poate ma puteti ajuta cu bagaje :D (respectiv cortu sau poate si rucsacul. avnad in vedere ca stam aproape - crangasi -> dr taberei)
Testos Moderator
Testos Moderator

Anterior