Ce carte imi recomandati ?
Moderator: diego
La varsta ta, orice carte care iti pica in mana merita citita, chiar daca nu o intelegi perfect, daca peste 10 ani o vei reciti iti vei da seama de toate semnificatiile pe care autorul a vrut sa le exprime, plus de asta, o buna cultivare a unor cuvinte noi este mereu binevenita.
Felicitari pentru ca esti unul dintre putinii de varsta ta care inca mai vor sa citeasca ceva. :!:
Felicitari pentru ca esti unul dintre putinii de varsta ta care inca mai vor sa citeasca ceva. :!:
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Poti incerca si "Copiii capitanului Grant" de Jules Verne sau Chemarea Strabunilor si Colt Alb de Jack London.
Daca iti plac povestirile din Vestul Salbatic incearca Karl May - Winettou, Old Shatterhand etc
Poti incerca si Cei Trei Muschetari ....
Variante sunt multe, doar curiozitate si bunavointa sa ai.
PS - mi-ai facut o bucurie pe ziua de azi cand am citit ce varsta ai si ca te intereseaza sa citesti. Majoritatea celor de varsta ta sunt atrasi de cu totul alte lucruri. Citeste cu placere, citeste cat mai mult, citeste orice pentru ca iti vor stimula imaginatia, inteligenta, vocabularul si cultura generala.
Daca iti plac povestirile din Vestul Salbatic incearca Karl May - Winettou, Old Shatterhand etc
Poti incerca si Cei Trei Muschetari ....
Variante sunt multe, doar curiozitate si bunavointa sa ai.
PS - mi-ai facut o bucurie pe ziua de azi cand am citit ce varsta ai si ca te intereseaza sa citesti. Majoritatea celor de varsta ta sunt atrasi de cu totul alte lucruri. Citeste cu placere, citeste cat mai mult, citeste orice pentru ca iti vor stimula imaginatia, inteligenta, vocabularul si cultura generala.
Si eu am 13 ani.Am citit si eu ceva carti.Acum citesc Gestapo de Sven Hassel.Daca aveti ceva "Relatii" la chioscurile de ziare(eu am) in fiecare joi este colectia "100 de carti care trebuie sa le ai in biblioteca" la ziarul adevarul.Este 8 lei , carte+ziar.Va spun , sunt niste carti de colectie.azi e "La rascruce de vanturi".Am sa va pun o poza sa vedeti cum arata coperta cartii.Deci daca puteti cumparati-le ca merita.Eu am deja 10 volume:D

O broscuta mica...si una mai mare :occasion:...:D
- Testos activ

Esti cam de aceeasi varsta cu fiica mea(a facut in aprilie 10 ani) de cand a intrat in vacanta (5 zile) a citit cartile autoarei Moony Witcher-Nina fetita celei de a sasea luni. misterul notei a 8-a, misterul sarpelui cu pene si ochiul secret al atlantidei,acum citeste Geno,...avem aceeasi problema citeste prea mult si nu stiu ce sa-i mai propun in vacanta literatura suplimentara din timpul scolii nu i-o bag pe git in vacanta nu-mi place nici mie sa citesc,BALTAGUL, MOROMETII sau ceva asemanator sinistru(fiica mea este cls a-5-a).
A citi luna trecuta:iliada odiseea eneida(a dat test)
print si cersetor
singur pe lume
colt alb
iar peste programa cartile autoarei Katherine roberts
ea este atrasa de o lume magica ireala......si binenteles cartile despre animale(vrea sa devina medic veterinar-si a inceput de acum - avand in vedere ca veterinari specializati in reptile nu exista(aceasta latura nu este aprofundata in facultate nefiind obligatorie). MULTA BAFTA!(am s-o pun sa-ti scrie :P )
print si cersetor
singur pe lume
colt alb
ea este atrasa de o lume magica ireala......si binenteles cartile despre animale(vrea sa devina medic veterinar-si a inceput de acum - avand in vedere ca veterinari specializati in reptile nu exista(aceasta latura nu este aprofundata in facultate nefiind obligatorie). MULTA BAFTA!(am s-o pun sa-ti scrie :P )
val scrie:Esti cam de aceeasi varsta cu fiica mea(a facut in aprilie 10 ani) de cand a intrat in vacanta (5 zile) a citit cartile autoarei Moony Witcher-Nina fetita celei de a sasea luni. misterul notei a 8-a, misterul sarpelui cu pene si ochiul secret al atlantidei,acum citeste Geno,...avem aceeasi problema citeste prea mult si nu stiu ce sa-i mai propun in vacanta literatura suplimentara din timpul scolii nu i-o bag pe git in vacanta nu-mi place nici mie sa citesc,BALTAGUL, MOROMETII sau ceva asemanator sinistru(fiica mea este cls a-5-a).
print si cersetor
singur pe lume
colt alb
"avem aceeasi problema citeste prea mult" :arrow: eu nu citesc asa mooooolt k fiica ta :roll: - doar cand e urat afara shi nu pot sa merg sa ma plimb , sa ma joc cu prietenii mei , etc..... citesc(dak chiar nu am ce sa fac)
ma rog....bravo ei dak citeste ...dar nu e prea moolt??? :shock:
Daca spui ca ii place lumea magica ireala, poate citi carti de Jules Verne. El avea obiceiul,, sa abereze" in carti :lol: : Aventurile a trei rusi si trei englezi in Africa, Sarpele de mare, Doctor OX, Copiii capitanului Grant, Vulcanul de aur, Doi ani de vacanta, Capitan la 15 ani , De la Pamant la Luna...
Daca ii plac animalele: Fram, ursul polar, de Cezar Petrescu, Cartea Junglei de Rudyard Kipling.
Daca ii plac animalele: Fram, ursul polar, de Cezar Petrescu, Cartea Junglei de Rudyard Kipling.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Florin scrie:Aventurile a trei rusi si trei englezi in Africa, Sarpele de mare, Doctor OX, Copiii capitanului Grant, Vulcanul de aur, Doi ani de vacanta, Capitan la 15 ani , De la Pamant la Luna...
daaa, si Insula Misterioasa, preferata mea de pe vremea aceea. mmm, ce amintiri cu gust de vacanta :) lectura placuta! :happy)