Seriale...:)
Moderator: diego
M.A.S.H.....clasic....dosarele X, millennium,battlestar galactica, seriile star trek, stargate, chiar si asta nou, univers, Lost, inainte sa dereieze, dexter...super inca, my name is earl, primele serii, doi barbati si jumatate, the war at home.Dar MONK e capodopera, scenariile, Actorul....( in primul rand imi place pt ca timp de 8 ani personajul a fost constant, a evoluat doar foarte putin si nu s-au complicat cu tot felul de giumbushlucuri scenaricesti.
P.S.: imi cer scuze ca primul meu post pe acest forum este despre seriale americaneshti! :dictator:
P.S.: imi cer scuze ca primul meu post pe acest forum este despre seriale americaneshti! :dictator:
M.A.S.H. este cel mai tare serial al tuturor timpurilor (sunt fana :mrgreen: ) in rest..Big Bang Theory(super funny), Two and a Half Men, House M.D., Heroes (doar primele 2 serii, dupa aia a devenit aberatie), Criminal Minds (genial), Desperate Housewives (deh, am si eu pacatele mele :P), How I Met Your Mother (iarasi funny si original din multe pct de vedere)...
What else? Mie mi-a mai placut mult un mini-serial Dresden Files..foarte interesant, cu vrajitori , vampiri si alte chestii supranaturale..si tot un mini-serial, o combinatie de groaza si comedie Kingdom Hospital.
In rest, ma mai uit la Judging Amy, McLeod's Daughters (Hallmark), Gossip Girl, Dharma and Greg, Sex and the City...
Si da, sunt obsedata de seriale! :mrgreen:
What else? Mie mi-a mai placut mult un mini-serial Dresden Files..foarte interesant, cu vrajitori , vampiri si alte chestii supranaturale..si tot un mini-serial, o combinatie de groaza si comedie Kingdom Hospital.
In rest, ma mai uit la Judging Amy, McLeod's Daughters (Hallmark), Gossip Girl, Dharma and Greg, Sex and the City...
Si da, sunt obsedata de seriale! :mrgreen:
DOAR SERIALE poalr bear.. ca daca o dam in filme nu mai terminam. deci DOAR SERIALE.
ultimile seriale: Stargate universe (pana la ep 10 ca 11 apare in iunie), Sons Of Anarchy care este superb. am incercat sa caut seriale ok dar n`am mai gasit. toate niste porcarii.
ultimile seriale: Stargate universe (pana la ep 10 ca 11 apare in iunie), Sons Of Anarchy care este superb. am incercat sa caut seriale ok dar n`am mai gasit. toate niste porcarii.
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
Dexter,insa astept sa mai apara si urmatorl sezon...
Robin Hood,Prison Break,Joey,Two and a half men,The Tudors,Grey's Anatomy,Dr House(un serial genial)
Lost am vazut vreo cateva episoade si mi-a placut chiar la inceput insa parca cu cat avansa mai mult povestea cu atat era mai trasa de par .
Robin Hood,Prison Break,Joey,Two and a half men,The Tudors,Grey's Anatomy,Dr House(un serial genial)
Lost am vazut vreo cateva episoade si mi-a placut chiar la inceput insa parca cu cat avansa mai mult povestea cu atat era mai trasa de par .
Michelangelo a.k.a Mikey
- Testos juvenil

Lorien scrie: Desperate Housewives (deh, am si eu pacatele mele :P),
ce pacate? de housewife? :)) sau desperate?:mrgreen:
Crisa scrie:Osderos iti propun sa te uiti la Breaking Bad , e pur si simplu genial serialul:D, take a look pe youtube :mrgreen:
momentan stau cam prost cu spatiul prin comp. ultimile 2 seriale sunt Millenium dar deja devine plictisitor cum joe black rezolva tot, si Beeing human (o fantoma, un vampir, un varcolac) care`i comedie.. o sa trag curand si sez 2. mai incepusem si Caprica .. care era o continuare a lui Battelstar gallactica.. dar e praf.. bate pasul pe loc.
ps: http://freshon.tv asta`i tracker romanesc ptr toate serialele existente.. (nu va asteptati la telenovele)
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
daca te uiti la astea doua: dallas si tanar si pricajit iti dau premiu si parca baywatch 90210 mai era lung. vei primii premiu prin 2100 :))