Chestii amuzante la carapaciosii nostri (open: Perna rosie)

Subiecte la alegere

Moderator: diego

Chestii amuzante la carapaciosii nostri (open: Perna rosie)

de TerraTestosuMeu » 09 Aug 2009, 15:46

Salutare tuturor.
Cred ca il stiti pe Terra al meu din poze (chiar si la avatar).
De cteva zile, i-am facut un locusor SPECIAL de dormit in casa.Nu intrebati de ce nu in acvaterariu sau alte chestii aici pe topic.Daca chiar vreti sa stiti, PM me.Asa...unde ramasesem.I-am luat o pernuta mica, foarte moale, rosie, iar seara cand il pun pe ea, doarme ca buturuga-n gara :P .Doarme in aceeasi camera cu mine, sub birou.
De exemplu dimineata asta am murit de ras.Dormea...zici ca a baut aseara (hahahaha).Era la marginea pernei, cu o mana si un picior bagate in carapace si celelalte afara , iar capu eraintr-o parte.Imediat dupa ce l-am vazut, a deschis incet ochii si si-a ridicat capu in sus dintrodata si s-a uitat in jur.
Daca aveti si voi niste lucruri "amuzante" facute de carapaciosii nostri, sa postati aici! :wink:
Sa fie cat mai multe sa radem pe saturate :D
P.S: am pus legat de perna rosie, pentru ca...NU fuge de pe ea toata seara :shock: cand era in alta parte, fugea, se plimba prin toata camera.Nici dimineata nu fuge de pe perna...nici dupa cateva ore, doar sta pe ea si se uita in jur.....Ce chestie :roll:
TerraTestosuMeu

de tibor.sos » 09 Aug 2009, 15:49

e chiar foarte interesant... cu perna rosie...
Testos Moderator
Testos Moderator

de TerraTestosuMeu » 09 Aug 2009, 16:03

stiu...acum am facut si o poza cum arata perna si locul unde e, dar pe broscoi nu l-am prins.nu vreau sa-l scol dimineata doar k sa va arat voua cum doarme el...unele lucruri sunt confindetiale din parte printului carapacios :wink:
poza e pe link k e prea mare:
http://img198.imageshack.us/img198/3064/img1244azn.jpg
i-am indesat-o bine acolo ca sa fie moale.ce-l invidiez pe Terra....e atat de rasfatat, zici ca-i un print :)))
TerraTestosuMeu

de TerraTestosuMeu » 09 Aug 2009, 20:44

dimineata, cred ca o sa-l fotografiez...da fara blit.sper sa iasa o foto buna...sa vedeti si voi cum doarme :)
TerraTestosuMeu

de TerraTestosuMeu » 10 Aug 2009, 11:48

:((( nu dormea dimineata cand m-am sculat eu :( dar am 1 poza.s-ar putea sa nu fie prea buna, era noapte si blitzu nu e prea puternic
aici doarme:
http://img149.imageshack.us/img149/4830/img1246a.jpg
TerraTestosuMeu

de calinzet » 10 Aug 2009, 13:58

dragutul de el e asa de dulce si cumninte eu cand il scot pe Oaky incearca de fiecare data se se bage sub pat :mrgreen:
:turtle: + me = best friend :hug:
Testos juvenil
Testos juvenil

de TerraTestosuMeu » 10 Aug 2009, 15:12

stiu, imi vine sa-l pup...doarme ca un :newangel:.
vaaai caline ce oaky dragut aaai cum de ai reusit sa-l prinzi cand se uita la telefon/ap.de fotografiat/etc..etc...???
TerraTestosuMeu

de Locko » 10 Aug 2009, 23:01

wow... ce mare e :shock:
Testos activ
Testos activ

de anuk » 11 Aug 2009, 00:48

www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Testos activ
Testos activ

de tibor.sos » 11 Aug 2009, 07:50

da, pacat ca e cea ce e...
Testos Moderator
Testos Moderator

de TerraTestosuMeu » 11 Aug 2009, 13:08

am citit, dar stiam mai demult chestiile astea.sa va zic povestea lu Terra al meu :
Cand l-am luat, l-am gasit la o taraba Pet-Shop, unde saracu era tinut in jumate de bidon de 5 l plin cu apa, unde se putea zgaria foarte usor.Bidonu era pus intr-un colt de magazin unde nimeni nu-l vedea, nu la razele soarelui.Mi s-a facut foarte mila de el cum era chinuit si am preferat sa-l iau.
Peste foarte..foarte putin timp dupa ce l-am adus acasa, 2-3 zile,era stapanu casei.Daca va zic cum mananca el....Trebuie sa iau bucatica de carne sau peste (astea care se scufund) si sa i-o dau la gurita ca s-o muste el, altfel nu mananca.M-am gandit sa-l duc la gradina botanica din bucuresti, dar am primit de la cativa sfaturi ca daca e asa...ca un print, s-ar putea acolo sa nu reziste.Plus ca terra e foarte...nu stiu cum sa zic ca e in mai multe feluri.Am mai avut o broscuta tot de la acelasi magazin luata...era baietel.Doar ca era pus la soare.A murit saracutul ca a avut o boala si nu mai vedea si nu mai manca....si altele...:(
Asa si daca ii puneam impreuna terra, fugea de el sau stiti voi cum fac uneori broastele...hahaie sau asa ceva...si in apa se ducea la el si il zgaria.mai dati-mi voi sfaturi dac sa-l duc sau nu la gradina botanica unde mai sunt si alte exemplare...Va rog!
TerraTestosuMeu

de Kirill » 11 Aug 2009, 15:03

Categoric!Se va adapta cu siguranta conditilor.
Oski,Moski,Aske,Ri !!
Testos meserias
Testos meserias

de tibor.sos » 11 Aug 2009, 15:36

categoric, nu! gradina botanica nu-i un loc perfect pentru testoase! risca sa ajunga iara la cineva. lacul Vacaresti ar fi cel mai bun loc, daca esti din Bucuresti. si foamea invata si printii sa reactioneze in stilul lor...
Testos Moderator
Testos Moderator

de calinzet » 11 Aug 2009, 15:40

i-am facut poza cu aparatul foto
vezi ca la unele aparate foto poti sa setezi rezolutia :wink:
eu asa am facut :P

as vrea sa te intreb de ce vrei sa il dai pe Terra?
daca as fi stat in bucuresti ai fi putut sa mil dai mie(daca nu tear fi deranjat)
si in caz ca tiar fi fost dor de el ti dadeam inapoi

tatal meu spune ca vrea sa il vinda pe Oaky pentru ca a devenit foarte greu de intretinut. e la fel si cu Terra? :(
eu nu o sa il las pe tata sa il vanda deoarece e povara mea nu a lui. :|
:turtle: + me = best friend :hug:
Testos juvenil
Testos juvenil

de TerraTestosuMeu » 11 Aug 2009, 19:48

da...merci mult baieti.da sunt din bucuresti.daca asa ziceti voi...cred ca o sa-l las .
si caline, terra nu e deloc greu de intretinut, si nu vreau sa-l dau.il eliberez in natura pt ca e pe cale de disparitie si altele...
deci lacul vacaresti...esti sigur ca ai mai vazut testoase emys acolo???ADICA SIGUR SIGUR SIGUR???eu vreau ce-i mai bun pentru printu meu :((
TerraTestosuMeu

Următorul