broscuta moarta in Animax

Subiecte la alegere

Moderator: diego

broscuta moarta in Animax

de Crisa » 09 Oct 2008, 13:18

azi am fost sa caut reptil glow...in mall la animax...nu am gasit, anyway...erau si broscute pe acolo de cumparat...ceea ce am vazut mi-a stricat ziua...erau vreo 12 broscute intr-un acvariu extrem de mic...cu o apa jegoasa...cred k nu au mai schimabat-o de o luna...si era o broscuta moarta :cry: dar cel mai mult m-a socat faptul k o alta broscuta incepea sa manance din cea moarta. M-am dus imediat la vanzatoare...erau 2 ...ma abtin...si le-am zis k in acvariu se afla o broscuta moarta si ca celelalte au inceput sa manance din ea....si cica zice ea...."pai ce ca le-am dat azi dimineata sa manance"...m-am uitat urat la ea si am plecat...dupa aia mi-a fost rau ca nu am chemat opc-ul... :f*ck cum se poate asa ceva?? >:fire
http://joianna.hi5.com
accesorii handmade :)
+ pictura la comanda
Testos activ
Testos activ

de OsDeRos » 09 Oct 2008, 13:30

simplu... vanzatorii vor sa vanda marfa.. nu ii intereseaza neaparat si de ea. nu ar fi singurul loc unde`s tinute intr`un mediu inadecvat. daca nu suni la opc sau protectia animalelor n`or sa se invete niciodata. marfa se vinde in continuare ...cu sau fara decese
Testos Moderator
Testos Moderator

de xmmd » 09 Oct 2008, 14:24

Si totusi .. era asa de bun un OPC pe capul lor ... macar pentru 2-3 ore cat dura controlu` OPC . Interesant este ca se petrece la MALL si nu la un pet-shop de periferie .

de diego » 09 Oct 2008, 14:27

Ar trebui semnalati cei de la opc in primul rand. Protectia animalelor nu poate face mare lucru pentru ca la noi nu prea sunt legi in privinta asta iar cele care sunt, nu se aplica.
:arrow: http://www.anpcnet.ro/ro/?page_id=10
Testos Admin
Testos Admin

de Crisa » 09 Oct 2008, 14:39

imi pare foarte rau ca nu am chemat opc-ul...nu stiu..eram socata .. :cry: , da si toata chestia asta se petrecea in renumitul Iullius Mall
http://joianna.hi5.com
accesorii handmade :)
+ pictura la comanda
Testos activ
Testos activ

de Pandy » 09 Oct 2008, 18:44

Nu e nimic nou in fapta asta la noi in tara, am deschis si eu un topic tot in legatura cu asa ceva, eu vorbeam despre mai marele Hornbach :) La noi interesul este banul si asa face diferenta intre o tara civilizata si o tara primitiva
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator