Testoasa ma ataca
Moderator: diego
2 mesaje
|Pagina 1 din 1
Testoasa ma ataca
Buna, am un testos de 11ani. Tot timpul a fost singur in acvariu. In ultimul an, are ca un ritual , il scot zilnic afara si in camera are un loc al lui unde merge si doarme vreo 5-6 ore apoi iasa afara , il bag in acvariu, mananca si se irca pe insula.
Doar ca , de cateva zile a inceput sa ma atace. Dimineata se cere afara, in sensul ca se agita super tare , asta pana il scot. Afara fiind, e tot dupa mine si cand il iau in brate sau ma aplec spre el, vrea sa ma atace. Asa continua vreo ora , apoi se calmeaza singur. La fel face si cand stau pe canapea si e el prin preajma. Mentionez ca mai demult nu avea nici o treaba, chiar si dormea cu mine in pat.ii placea sa fie tot pe langa mine.
A mai patit cinev ala fel? Nu pare a fii bolnav, mancarea e tot aceeasi.
Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie: care ar fi cauza? Sa fie din cauza ca ar fi perioada de imperechere? De 11 ani de cand o am nu a facut niciodata asa, si nu am avut alta testoasa.
Doar ca , de cateva zile a inceput sa ma atace. Dimineata se cere afara, in sensul ca se agita super tare , asta pana il scot. Afara fiind, e tot dupa mine si cand il iau in brate sau ma aplec spre el, vrea sa ma atace. Asa continua vreo ora , apoi se calmeaza singur. La fel face si cand stau pe canapea si e el prin preajma. Mentionez ca mai demult nu avea nici o treaba, chiar si dormea cu mine in pat.ii placea sa fie tot pe langa mine.
A mai patit cinev ala fel? Nu pare a fii bolnav, mancarea e tot aceeasi.
Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie: care ar fi cauza? Sa fie din cauza ca ar fi perioada de imperechere? De 11 ani de cand o am nu a facut niciodata asa, si nu am avut alta testoasa.
Re: Testoasa ma ataca
Posibil sa te perceapa ca pe un intrus in teritoriul lui. Nu prea ai ce face, decat sa il lasi in pace cand are chef de muscat. Fa-ti de lucru pe langa el, stai prin preajma sa vada ca nu esti amenintare. Cu cat e mai multa interactiune, fara a forta ceva, cu atat mai bine.
2 mesaje
|Pagina 1 din 1