Domnul si Doamna Smith

Subiecte la alegere

Moderator: diego

Domnul si Doamna Smith

de AnghelIonut » 22 Oct 2012, 22:12

"vic" testoasele au ajuns si sunt foarte cuminti:) am sa aplic aici poze cu ele si cu celalalt acvariu care am spus ca l`am "reinprospatat"
Multumesc "vic" pentru cele 2 testoase :mrgreen:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

[youtube]http://www.youtube.com/v/ojesGAKBKhs[/youtube]

sper sa va fie pe plac:)
Ultima oară modificat de AnghelIonut pe 22 Oct 2012, 23:43, modificat 1 dată în total.
Testos juvenil
Testos juvenil

de Sheppard » 22 Oct 2012, 22:56

Faina treaba - au loc de zbenguit. Daca poti deplasa insula aceea, ai putea adauga linistit mai multa apa, dar nici asa nu e rau.

Ca de obicei, te sfatuiesc sa inlocuiest nufarul artificial cu unul real, natural (desi nu stiu cat de bine rezista ca trebuie sa stea cu radacina in substrat si are doar o tulpina subtire spre frunza de la suprafata - la mine cel putin au retezat testoasele urgent tulpina aia si cam atat mi-a fost cu nuferii). Dar sunt o gramada de alte plante faine care rezista bine: http://www.testoase.com/topic17.html
Ce a rezistat la mine mai bine: http://www.testoase.com/topic3018.html

Merita aruncata si o privire pe gardenstore.ro si nevertebrate.ro ca au plante faine pentru acvarii si helestee. Eu personal am descoperit anul acesta un loc cu plante acvatice salbatice foarte diverse si frumoase si o sa "recoltez" cateva la primavara pentru a le introduce in propriul helesteu - parca e cam sec doar cu zambila de apa si trestie.
Testos Moderator
Testos Moderator

de AnghelIonut » 22 Oct 2012, 23:17

multumesc pentru sfat am sa incerc sa populez terrariul cu ceva plante dar intai trebuie sa ma interesez de unde si cum sunt. oriucm acesta l`am facut acum cateva zile.si sper sa le placa broscutelor.am vrut sa le pun putina apa am inteles ca asa trebuie..de 2x cat carapacea lor.pot pune si mai multa apa dar pe viitor poate voi actiona si voi face altfel spatiul:)
Testos juvenil
Testos juvenil

de vic » 23 Oct 2012, 12:14

Au ajuns foarte bine, si ma bucur!! Bazin mare, proprietar interesat!
Grija la casuta din partea opusa insulei- poate nu am vazut bine, dar de regula evit orice aranjament in care testoasele se pot intepeni si ulterior ineca.
Nu recomand nufarul in interior- va boli permanent din lipsa de lumina si testoasele il vor "ajuta" repede sa scape de chinuri :) ... si nici nu gasesti acum, numai primavara- a propos, Ionut, am si rizomi de nuferi, pentru la primavara!
Deformata aia TSS are cel mai fain si intens galben pe care l-am vazut, este una din testoasele pe care le-as tine si eu. Am insa prea multe, si oricum a ajuns pe maini bune.

Ne auzim!
Testos activ
Testos activ

de AnghelIonut » 23 Oct 2012, 19:01

am sa incerc sa astup acel blocaj si inca ceva.cu ce le hraneai? poate ca vor tot acel fel de hrana. eu momentan le dau hrana din comert cumparata din cora este de la pro pet.

Multumesc!
Testos juvenil
Testos juvenil

de Sheppard » 23 Oct 2012, 20:42

Incearca sa treci pe carne cruda de pui, vita, peste crud, poate chiar ceva hrana vie cum sunt melcii, ramele, pestisori, larve - e mult mai bine asa.
Testos Moderator
Testos Moderator