Steve Jobs un om care a scimbat lumea

Subiecte la alegere

Moderator: diego

Steve Jobs un om care a scimbat lumea

de Coddytzza » 28 Oct 2011, 08:33

Steve Jobs este un om care prin creatia firmei Apple si a multor modele te telefoane super performante a schimabt lumea in industrie de telefoane dar cat si de tehnologie. Acest om sar putea numi chiar cel mai destept om din lume.
Jobs a fondat Apple în 1976, cu prietenul s?u din copil?rie, Steve Wozniak, creînd ceea ce se consider? a fi fost primul computer personal din lume, Apple II.

Chiar ?i înainte de a afla de boala ce avea s?-i marcheze existen?a, Steve Jobs avea o filozofie de via?? impresionant?. Iat-o exprimat? chiar de creatorul Apple:

«Cînd aveam 17 ani, am citit un citat de genul "Dac? tr?ie?ti fiecare zi ca ?i cum ar fi ultima, în mod sigur într-o zi o s? ai dreptate". M-a impresionat, iar de atunci, de 33 de ani, m-am uitat în oglind? în fiecare diminea?? ?i m-am întrebat: "Dac? asta ar fi ultima zi din via?a mea, a? face ceea ce urmeaz? s? fac azi?". ?i de cîte ori r?spunsul a fost nu pentru mai multe zile la rînd, am ?tiut c? trebuie s? schimb ceva.

Amintindu-mi mie însumi c? voi muri curînd e cea mai important? unealt? care m? ajut? s? iau decizii în via??. Pentru c? aproape orice, toate a?tept?rile pe care le avem, mîndria, frica de e?ec - toate p?lesc în fa?a mor?ii, l?sînd doar ceea ce e cu adev?rat important. Amintindu-?i c? vei muri e cea mai bun? metod? s? evi?i capcana de a te gîndi c? ai ceva de pierdut. E?ti deja gol. Nu ai nici un motiv s? nu î?i ascul?i inima».
Imagine

P.S: Voi ce parere ati avut despre el?
Eu unul am avut o parere foarte buna si inca o am deoarece cum se zice chiar a schimbat lumea, am un respect foarte mare pentru persoana care a fost si care este. Dar din pacate in cele ce urmeaza nu se stie daca se vor mai face creati asa de marete ca a le lui in firma Apple.
Un baietel pe nume Coddytzza :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X
Testos activ
Testos activ

de Sheppard » 28 Oct 2011, 09:25

A fost un om stralucit intr-adevar si a revolutionat industria IT.

Dar Apple, ca orice corporatie mare, a cam luat cheful de a cumpara produsele sale prin preturile exagerate, produsele scoase pe banda rulanta, de multe ori netestate si perfectionate calumea, ca peste cateva luni sa apara varianta 2 a produsului cu cativa GB in plus si la pret dublu. Pe scurt, produsele Apple arata doar bine si pentru utilizatorul de rand pur si simplu nu se merita. Orice are Apple de oferit se poate gasi la jumate de pret in alta parte, iar la laptopuri spre exemplu, din punct de vedere al performantelor si raport calitate-pret sunt depasiti de mult si cu mult.

Ca sa nu mai vorbim de serviceul lor in caz ca se strica ceva - jalnic si hotie pe fata. Mai bine iei produsul nou decat sa platesti reparatiile. Nusunt fan Apple deloc.
Testos Moderator
Testos Moderator

de alin » 30 Oct 2011, 18:39

Toata lumea vai saracul Steve, Dumnezeu sa-l odihneasca etc, dar putini stiu ca la cateva zile dupa moartea lui Steve Jobs a murit Dennis Ritchie, si banuiesc ca putini stiu cine a fost el, acesta a mai fost numit si parintele limbajului de programare C pentru ca tipul a inventat C, pe care se bazeaz? C++ si Java, astea sunt cele mai folosite limbaje de programare din lume. A mai avut rol esen?ial la Unix, sistemul de operare pe care se bazeaz? aproape totate sistemele de operare din lume cu excep?ia Windows.
Mac OSX, Linux, Android IOS, sunt copiate dup? Unix adica ce a facut asta de care nu stie nimeni!!!!
Ati auzit vreo stire despre el? Eu nu, si a murit repet, la cateva zile de la moartea lui Jobs. Steve e un nimic pe langa el si totusi lui i-a fost mediatizata in exces moartea. De ce oare?
Come to the dark side... We have COOKIES Imagine

Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testos meserias
Testos meserias

de Pandy » 30 Oct 2011, 19:25

Nu am nimic cu el...Dumnezeu sa-l ierte, dar...

http://imageshack.us/photo/my-images/694/onebn.jpg/
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator