Picior luxat?
Moderator: diego
10 mesaje
|Pagina 1 din 1
Picior luxat?
Broscuta mea si-a prin zilele trecute un picior intre 2 pietre.I-am scos piciorul de sub piatra dar acum innoata inclinata intr-o parte si picorul ala il tine intins si nu-l foloseste la innot.Ce sa fac?
- Testos juvenil

Ai putea pune si o poza cu piciorul? Este umflat? Il trage in carapace cand sta pe uscat, sau il foloseste cat de cat cand sta pe uscat? Daca e rupt, va trebui facuta o radiografie si eventual imobilizat intr-o atela pentru cateva saptamani. De asta ar trebui sa se ocupe un medic veterinar cu experienta cu reptile, mai ales testoase.
Ai putea verifica si daca o doare piciorul daca il misti usor sau il atingi: testoasa va urina si se va retrage in carpace. Dar nu prea recomand sa faci asta - daca e vreo fractura acolo, risti sa agravezi situatia.
Cat de mari erau pietrele? Asta a fost sub apa? Daca da, cat timp a stat sub apa?
Ai putea verifica si daca o doare piciorul daca il misti usor sau il atingi: testoasa va urina si se va retrage in carpace. Dar nu prea recomand sa faci asta - daca e vreo fractura acolo, risti sa agravezi situatia.
Cat de mari erau pietrele? Asta a fost sub apa? Daca da, cat timp a stat sub apa?
Salutare,
am si eu o nelamurire...defapt imi fac grij pentru una din testoasele mele. E o testoasa f activa, si in perioada asta cand teoretic ar trebui sa se linisteasca un pic.
Totusi imi fac grij pentru ca uneori are un comportament straniu, inoata f repede...de parca ar fi fugarita de ceva...si inoata cu spatele :-|
La inceput mi s-a parut comic...dar totusi imi fac grij.
Aveti vreo idee ce poate fi problema?
am si eu o nelamurire...defapt imi fac grij pentru una din testoasele mele. E o testoasa f activa, si in perioada asta cand teoretic ar trebui sa se linisteasca un pic.
Totusi imi fac grij pentru ca uneori are un comportament straniu, inoata f repede...de parca ar fi fugarita de ceva...si inoata cu spatele :-|
La inceput mi s-a parut comic...dar totusi imi fac grij.
Aveti vreo idee ce poate fi problema?
- Testos juvenil

10 mesaje
|Pagina 1 din 1