Bancuri testoase
Moderator: diego
2 mesaje
|Pagina 1 din 1
Bancuri testoase
Trei broaste testoase s-au hotarat sa intre in cartea recordurilor.
Una mai desteapta:
? Ce-ar fi sa traversam desertul..?
Celelalte:
? O idee buna..Suntem de acord.
Merg ele jumatate de an fara oprire..si la un moment vad in fata niste iarba vai de capul ei.
Una dintre ele:
? Hai sa ne mai tragem rasuflarea ..sa bem un pic de apa si apoi sa continuam drumul.
? Da ..dar cine se duce dupa apa..?
Cea mai inteleapta ia 3 fire de iarba si zice:
? Care il trage pe cel mai scurt se duce dupa apa..
Trag fiecare cate un fir.. si cea mai mica trage firul cel mai scurt.
? Bine asta e ..ma duc eu dupa apa...Voi asteptati un an aici ..si sa nu va puna naiba sa mancati fara maine ca...
Trece un an..mai trece o luna..mai trece inca una si celelalte 2 testoase se hotarasc:
? Hai sa ne apucam sa mancam ..ca cine stie pe unde e aia acum..?
Se apuca ele si mancanca..si de dupa un cactus broasca cea mica..:
Aha..stiam eu ca nu va tineti de cuvant..de aia nici nu m-am dus dupa apa.. :))
Un banc asemantaor
2.Trei testoase la pescuit
Tiptil, tiptil ajung ele la locul cu pricina dar isi dau seama ca au uitat carligele…
Trag la sorti care sa se intoarca dupa carlige si pica testoasa John.
John:bah, eu nu ma duc ca voi, pana ma intorc eu, mancati toata mancarea! Se jura celelalte 2 ca nu o vor manca, si pleaca John…
Trece 1 zi, doua…7…Una din testoase vroia sa manance.
Dar cealalta o opreste:”nu mai, c-am jurat ca nu mancam”… Mai trec zile…10, 20…dupa 30 zile se gandeau ele: “mai, John n-a mers atat…imposibil sa nu fi mancat el, nu avea cum sa mearga atat fara sa manance.
Hai sa ciupim si noi ceva ca suntem morti de foame!” Cand sa inceapa sa haleasca, apare John dintr-un tufis:”Aha, eram sigur c-o sa mancati, nu ma mai duc!”
3.Cum face o broasca beata pe marginea unui lac?
- Broach broach ...
4.-Ce este verde cu roshu shi se misca cu 100 Km/h?
-O broasca intr-un blender.
5.Trei broaste pe un lac: prima broasca face oac, a doua broasca face oac, si a trea face oaaac. Prima scoate un pistol si o impusca pe a trea. A doua broasca o intreaba pe prima: De ce ai impuscato pe a treia?
Stia prea multe si nu aveam incredere in ea !!!
O sa mai revin cu bancuri :)) :D
Una mai desteapta:
? Ce-ar fi sa traversam desertul..?
Celelalte:
? O idee buna..Suntem de acord.
Merg ele jumatate de an fara oprire..si la un moment vad in fata niste iarba vai de capul ei.
Una dintre ele:
? Hai sa ne mai tragem rasuflarea ..sa bem un pic de apa si apoi sa continuam drumul.
? Da ..dar cine se duce dupa apa..?
Cea mai inteleapta ia 3 fire de iarba si zice:
? Care il trage pe cel mai scurt se duce dupa apa..
Trag fiecare cate un fir.. si cea mai mica trage firul cel mai scurt.
? Bine asta e ..ma duc eu dupa apa...Voi asteptati un an aici ..si sa nu va puna naiba sa mancati fara maine ca...
Trece un an..mai trece o luna..mai trece inca una si celelalte 2 testoase se hotarasc:
? Hai sa ne apucam sa mancam ..ca cine stie pe unde e aia acum..?
Se apuca ele si mancanca..si de dupa un cactus broasca cea mica..:
Aha..stiam eu ca nu va tineti de cuvant..de aia nici nu m-am dus dupa apa.. :))
Un banc asemantaor
2.Trei testoase la pescuit
Tiptil, tiptil ajung ele la locul cu pricina dar isi dau seama ca au uitat carligele…
Trag la sorti care sa se intoarca dupa carlige si pica testoasa John.
John:bah, eu nu ma duc ca voi, pana ma intorc eu, mancati toata mancarea! Se jura celelalte 2 ca nu o vor manca, si pleaca John…
Trece 1 zi, doua…7…Una din testoase vroia sa manance.
Dar cealalta o opreste:”nu mai, c-am jurat ca nu mancam”… Mai trec zile…10, 20…dupa 30 zile se gandeau ele: “mai, John n-a mers atat…imposibil sa nu fi mancat el, nu avea cum sa mearga atat fara sa manance.
Hai sa ciupim si noi ceva ca suntem morti de foame!” Cand sa inceapa sa haleasca, apare John dintr-un tufis:”Aha, eram sigur c-o sa mancati, nu ma mai duc!”
3.Cum face o broasca beata pe marginea unui lac?
- Broach broach ...
4.-Ce este verde cu roshu shi se misca cu 100 Km/h?
-O broasca intr-un blender.
5.Trei broaste pe un lac: prima broasca face oac, a doua broasca face oac, si a trea face oaaac. Prima scoate un pistol si o impusca pe a trea. A doua broasca o intreaba pe prima: De ce ai impuscato pe a treia?
Stia prea multe si nu aveam incredere in ea !!!
O sa mai revin cu bancuri :)) :D
Un baietel pe nume Coddytzza :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X
2 mesaje
|Pagina 1 din 1