Elvis Vs Michael
Moderator: diego
Aha eu sunt fan elvis mh sunt alte timpuri alte genuri... intradevar michael face specatcole mult mia bune dar la voce nu ma bag el si-a si modificato cu o injectie cu hormoni feminini ca sa sune mai bine daia si arata ciudat(pe langa operatii)
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Stiu ca nu se mai discuta asta de ceva timp, dar eu acum am vazut topicul si simteam nevoia sa imi dau cu parerea :D
Ma certam cu un om foarte capos, care spunea ca Elvis este mai celebru decat Michael...well, nu sunt de acord. Pot sa ii inteleg pe cei care spun ca a fost un artist mai bun , cu o valoare mai mare etc (repet, ii inteleg, nu ii aprob), dar in nici un caz nu e mai celebru. Orice mucos de pe strada, orice baba de la piata a auzit de Michael...de Elvis mai putin. Din cate stiam in topul celor mai faimosi oameni, Michael este pe locul II, dupa Iisus...
A, si am votat cu MJ pt ca sunt fana de 17 ani incoace :P
Ma certam cu un om foarte capos, care spunea ca Elvis este mai celebru decat Michael...well, nu sunt de acord. Pot sa ii inteleg pe cei care spun ca a fost un artist mai bun , cu o valoare mai mare etc (repet, ii inteleg, nu ii aprob), dar in nici un caz nu e mai celebru. Orice mucos de pe strada, orice baba de la piata a auzit de Michael...de Elvis mai putin. Din cate stiam in topul celor mai faimosi oameni, Michael este pe locul II, dupa Iisus...
A, si am votat cu MJ pt ca sunt fana de 17 ani incoace :P