Intreb ca nu stiu
Moderator: diego
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
Intreb ca nu stiu
daca broscutele mele sunt sanatoase ii pot da cu vitamina A?ca am tot citit pe aici si vad ca este buna!si daca ii pot administra cum fac?
- Testos juvenil

pai mie veterinarul mi-a spus sa ii dau cu vit A dar nu mi=a spus cand si am inteles de pe forum ca ar fi bine o data la 1-2 sapt,e buna pt carapace.Tot de pe forum stiu ca e mai bun vita nu stiu cum...inca nu i-am luat dar am de gand...eu ii torn pe un betisor de urechi si intind cu el pe suprafata carapacei.Incearca asa.Dar in timp daca ii dai prea des o sa prinda o culoare alba pe carapae,la mine cel putin asa a facut cand o dadeam prea des...acum o dau mai rar...daca a rgesit cu ceva,cineva mai "cunoscator"ma poate corecta
Sper sa iti fie de folos
Sper sa iti fie de folos
- Testos juvenil

- Testos juvenil

BeAtOfMyHeArT scrie:pai mie veterinarul mi-a spus sa ii dau cu vit A dar nu mi=a spus cand si am inteles de pe forum ca ar fi bine o data la 1-2 sapt,e buna pt carapace.Tot de pe forum stiu ca e mai bun vita nu stiu cum...inca nu i-am luat dar am de gand...eu ii torn pe un betisor de urechi si intind cu el pe suprafata carapacei.Incearca asa.Dar in timp daca ii dai prea des o sa prinda o culoare alba pe carapae,la mine cel putin asa a facut cand o dadeam prea des...acum o dau mai rar...daca a rgesit cu ceva,cineva mai "cunoscator"ma poate corecta
Sper sa iti fie de folos
vita plus sau vitakraft :flower
4 mesaje
|Pagina 1 din 1