VAND Filtru german Eheim max 45L
Moderator: diego
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
VAND Filtru german Eheim max 45L
Am un filtru german Eheim 2006. Il am de 2ani, are garantie 3. Nu mai are buretele original insa am altul nou achizitionat. are sistem pentru a nu bloca micii pestisori in el, are ventuze. am si cutie la el.
In magazin e 60-70lei. io il dau cu 40lei.
P.S. Il dau la schimb pentru unul din filtrele acelea ieftine de substrat de la Eheim sau Hobby. Mai sunt si de la alte firme dar nu stiu acum. Unul ca acela in magazin costa intre 40-60lei.
In magazin e 60-70lei. io il dau cu 40lei.
P.S. Il dau la schimb pentru unul din filtrele acelea ieftine de substrat de la Eheim sau Hobby. Mai sunt si de la alte firme dar nu stiu acum. Unul ca acela in magazin costa intre 40-60lei.
"Eu sunt un vegetar militant
Si un om cu masura, dau respect cu garnitura
Nu cu carne in gura."
Nu cu carne in gura."
Da mai este valabil, insa am o problema ca nu mai gasesc cutia lui in care era garantia, niste ventuze si niste bucati de plastic pentru a nu bloca pestii mici.
Io o sa o caut iar in caz ca nu o gasesc iti spun. Buretele nu este cel original insa gasesti pe cel original la 10lei 2bucati tropheus.ro si magicaquarium.ro cred.
Daca mai esti interesat sau nu da-mi un pm/.
Io o sa o caut iar in caz ca nu o gasesc iti spun. Buretele nu este cel original insa gasesti pe cel original la 10lei 2bucati tropheus.ro si magicaquarium.ro cred.
Daca mai esti interesat sau nu da-mi un pm/.
Nu cu carne in gura."
Nu cu carne in gura."
Ma filtrul e foarte bun, e calitate germana, nu face zgomot precum Resun numai ca sincer sa fiu mi se pare cam mic al meu pentru un acvariu de 80L. Poate ar avea nevoie de buretele sau original pentru ca are in componenta sa si carbon si astfel elimina amoniacul. cum am specificat mai sus buretele sau original e 10lei 2bucati iar pe mine buretele original m-a tinut pana acum de curand si l-am schimbat pentru ca reusisera broastele sa il scoata si sa il roada.
Daca te mai intereseaza da-mi un pm!
Daca te mai intereseaza da-mi un pm!
Nu cu carne in gura."
Nu cu carne in gura."
5 mesaje
|Pagina 1 din 1