Vand acvariu si accesorii
Moderator: diego
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
Vand acvariu si accesorii
Vand acvariu 30l, L=50, l=30, h=20, cu insula built-in (ideal pentru broscute mici), cu doua filtre: unul intern Hailea RP200 si unul extern Hailea SL206, incalzitor Resun de 25W cu termostat, o lampa normala si un bolovan decor. 160 de lei negociabil. Broscul meu a crescut si ii cumpar "vila" :D
l.e.: lampa am stricat-o, bolovanul l-am pus in noua casa a broscului, si netul imi zice ca cer totusi prea mult...ramane acvariul echipat cu 120 lei la fel de negociabil...il dau si spalat, ca azi se intampla mutarea :mrgreen:
later later edit: 120 negociabil inseamna si 100 si sub ;)
l.e.: lampa am stricat-o, bolovanul l-am pus in noua casa a broscului, si netul imi zice ca cer totusi prea mult...ramane acvariul echipat cu 120 lei la fel de negociabil...il dau si spalat, ca azi se intampla mutarea :mrgreen:
later later edit: 120 negociabil inseamna si 100 si sub ;)
Ce face dom'le o completare de locatie! Imediat a sarit cineva. Eu stau la Brancoveanu, deci ne putem vedea usor...iti las pm cu date de contact. Pace!
l.e. anuntul ramane valabil, inca nu a dat colegu' niciun semn. la lista se adauga si o priza programabila mecanica si pretul mai scade pana pe la 80 de lei.
l.e. anuntul ramane valabil, inca nu a dat colegu' niciun semn. la lista se adauga si o priza programabila mecanica si pretul mai scade pana pe la 80 de lei.
pace!
dupa cum a zis mai sus .. ca e cam pasiv cu netul.. sua probabil doar cu forumul... rugati`l pe diego sa va dea mailu din cont al userului sa`l puteti contacta.
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
8 mesaje
|Pagina 1 din 1