Vind acvariu si accesorii.
Moderator: diego
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
Vind acvariu si accesorii.
Vind acvariu,stand si tot ce contine la pretul de 1300 ron. Vechimea acvariului si a accesoriilor este de aproximativ 10 luni , deci mai au si garantie !
http://img98.imageshack.us/i/124acva.jpg/
http://img98.imageshack.us/i/124acva.jpg/
Acvariu 120x35x50, filtru JBL CristalProfi 900, incalzitor AquaEL CZ 250, incalzire insula bec economic 13 W , lumina repti glo 5.0
,,CHRYSEMYS SCRIPTA SCRIPTA,,
imi cer scuze ca nu am revenit cu un raspuns dar am fost plecat. Dar ca sa raspund la intrebare: il vand pentru ca l-am facut la rugamintile ficei mele care a promis ca se va ocupa de el dar se pare ca nu s-a tinut de cuvant, si ca ori si ce copil rasfatat din ziua de azi s-a plictisit de el iar eu nu am nici timp si nici chef sa ma ocup si e pacat ca cele doua sau doi nu, nu stiu, locatari sa sufere. Iar in privinta accesoriilor am sa postez o lista cat mai curand ca nu le stiu din cap.shocky scrie:am si eu o intrebare : de ce il vinzi ? :?
Acvariu 120x35x50, filtru JBL CristalProfi 900, incalzitor AquaEL CZ 250, incalzire insula bec economic 13 W , lumina repti glo 5.0
Multumesc pt,,TIP'' dar eu nu ma ocup cu vanzari de tipul acesta ca sa caut profit, intaplarea a facut sa fiu nevoit sa-l vand si vreau sa-l vand cu toate odata iar la pretul asta cred ca nu mai poate exista nici un discount. Cel care poate este interesat daca ia contact cu mine o sa vada ca totul are o valoare <<10 lei>> iar eu cer<<5 lei>>. O parte din lista ce accesorii o aveti putin mai jos.takawachinchila scrie:Iti recomand sa faci o lista cu tot ce e de vanzare. Fiecare obiect si pretul pe care il ceri, da detalii ca sa ai sanse mai mari de "agatat" clienti. si pentru toate luate odata, sugerez un mic discount, uneori ajuta ;) bafta la vanzare!
5 mesaje
|Pagina 1 din 1