Filtru extern Eheim
Moderator: diego
:| pai la inceput nu am avut niciun fel de probleme cu el
schimbam odata la 4 saptamani...dar dupa aia a inceput sa se murdareasca tot mai repede..
si am schimbat si mediile filtrante care trebuie schimbate dupa un timp
+ cand spal mediile filtrante le spal cu apa murdara din acvariu... :?
aveti vreo idee dc se murdareste asa repede?
schimbam odata la 4 saptamani...dar dupa aia a inceput sa se murdareasca tot mai repede..
si am schimbat si mediile filtrante care trebuie schimbate dupa un timp
+ cand spal mediile filtrante le spal cu apa murdara din acvariu... :?
aveti vreo idee dc se murdareste asa repede?
hello, am si eu o intrebare la voi. Am un filtru extern EHEIM 2224, luat acum un an. A mers perfect pana acuma cand mi-a facut o bucurie foarte mare :( motorul merge, a tras apa din acvariu, dar nu o mai da pe partea cealalta asa cum ar trebui a incept sa curga pe la capac. Intr-o zi fara sa observ mi-a golit jumate de acvariu in camera :(
A mai patit cineva ceva de genu? imi puteti da un sfat? sau stiti in bucuresti vreun service unde il pot duce? acuma un an l-am luat din germania pt ca era mai ieftin deci sa-l duc inapoi de unde l-am luat cam greu ... pls help daca aveti vreun sfat ca nu pot lasa broastele prea mult fara filtru.
A mai patit cineva ceva de genu? imi puteti da un sfat? sau stiti in bucuresti vreun service unde il pot duce? acuma un an l-am luat din germania pt ca era mai ieftin deci sa-l duc inapoi de unde l-am luat cam greu ... pls help daca aveti vreun sfat ca nu pot lasa broastele prea mult fara filtru.
Singura idee care imi vine in minte este sa nu se fi blocat cu ceva gura de evacuare a apei. Ai verificat furtunul sa nu fie infundat? Eventual l-ai desfacut si curatat?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Nu, chiar nu stiu. Poate are cineva vreun filtru Eheim sau orice alt produs si poate sa te ajute cu o adresa ceva a unui service ...
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact