ofer broscuta de florida
Moderator: OsDeRos
11 mesaje
|Pagina 1 din 1
ofer broscuta de florida
nu am de ales plec in vacanta si m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa o dau asa ca 15 ron(150.000) o broscuta de florida cu tmple rosii (femela)(aprox 7 ani deci matura)+ juma de tub de mancare (numa ala a fost 300) asa ca ajutati-ma va rog
respectele mele Seba
iti doresc ce imi doresti tu mie si sa ti se intample tie
- Testos juvenil

Re: vre-o
da ... eram pe aproape :flower
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
ei bine
a supravietuit cu bine in scara blocului une am lasat la un vecin mancarea
si chiar are admiratori... deci puteti inchide postul
si chiar are admiratori... deci puteti inchide postul
respectele mele Seba
- Testos juvenil

asa de idee ca sa inteleg si eu...ai lasat broasca pe scara blocului? :shock: am si eu doua broscute mai maricele la care le caut stapan...nu le las pe scara...ca acolo ar fi vai de ele...apropo exista fundatii care se ocupa cu plasarea testoaselor de florida...
Pogonel & Agitacila
- Testos juvenil

da si eu am apelat la ei la o probl asemanatorea tot ce am sa le spun este doar ...Bafta!Monoceros scrie:Trachemys Adoption Romania - insa sunt foarte solicitati si incearca sa se agate chiar si de acest forum... in speranta ca vor gasi oameni care sa adopte acele testoase. Eu nu pot decat sa le urez bafta!
Come to the dark side... We have COOKIES
da
am dat mancarea unui vecin si am pus-o cu totu cu acvariu si priza pe scara ... si fundatia voastra..... no de trbuia sa sara repejor..... da sincre poate fi si o afacere profitabila asta cu broscutele.... ma rog vorbima alta data
respectele mele Seba
- Testos juvenil

11 mesaje
|Pagina 1 din 1