Adopt Testoasa de Florida sau alta specie
Moderator: OsDeRos
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
Adopt Testoasa de Florida sau alta specie
Adopt testoasa de Florida sau alta specie , adulta , nu conteaza sexul. Pot fi contactat aici, pe PM,sau mess : radu_peka_25.
Multumesc!
Multumesc!
Re: Adopt Testoasa de Florida sau alta specie
:book:
Ultima oară modificat de ananas pe 06 Apr 2008, 16:48, modificat 1 dată în total.
- Testos juvenil

bai ananas dar tu esti chiar enervant...nu exista topic pe acest forum pe care tu sa nu fi dat vreun mesaj idiot....ce te doare pe tine burta ca da omu anunt ca adopta broasca....poate nu agasit la anunturi nimic pe placul sau...daca nu te intereseaza pe tine nu te mai baga.....esti absolut enervant...unde ma uit dau cu ochii de ktampeniile tale...
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
ananas,
ai timp ca intr-o saptamana sa te gandesti daca vrei sau nu sa mai faci parte din aceasta comunitate. Pana atunci citeste te rog regulamentul si avertizarile venite de la moderatorii forumului pe parcursul mai multor postari ale tale.
ai timp ca intr-o saptamana sa te gandesti daca vrei sau nu sa mai faci parte din aceasta comunitate. Pana atunci citeste te rog regulamentul si avertizarile venite de la moderatorii forumului pe parcursul mai multor postari ale tale.Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
vreau si eu un "testos"
:lol: hehe...am 2 fetitze dragalashe numa bune pentru a face oua...cine are un baietel si nu il mai poate ingriji mi-l poate da mie:D
6 mesaje
|Pagina 1 din 1