Dau broscute.

Cerere si oferta.

Moderator: OsDeRos

Dau broscute.

de Al3xin0 » 05 Oct 2013, 07:56

O zi trista... :cry: mi-am dat seama ca nu mai imi pot permite sa am grija de broscutele mele Schumy si Dino.
Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Nu mai am timp din cauza liceului si as vrea sa le dau cuiva care are timp si le poate ingriji mult mai bine decat mine.
Eu intentionam sa le donez cuiva dar a intervenit o problema si am nevoie si de bani de aceea le voi vinde.
Sa incepem cu Schumy:
Imagine

Trachemys Scripta Elegans in varsta de 4 luni. Dimensiuni: Lungime 5 cm, Latime 4,5 cm, Inaltime 2,5 cm ( Ziua masuratorii: 23.09.2013)
In aceste zile trece prin perioada de mofturi in care nu prea mananca dar l-am surprins de cateva ori furandui mancarea din gura lui Dino.

Acum sa va zic si despre Dino:
Imagine

Trachemys scripta scripta mascul in varsta de 1 an si 2 luni. Dimensiuni: Lungime 10,5 cm Latime 8,7 cm, Inaltime 4,5 cm (Ziua masuratorii 23.09.2013)

Eu as vrea ca cineva sa le ia impreuna.
Daca le luati impreuna va costa 35 lei dar va dau si mancare ( Gamarus multivitamine, Creveti si inima de vita ) si o sticluta de VitaPlus.
Daca vreti sa ii luati separat Shcumy costa 15 lei, iar Dino costa 20 lei.

Daca va intereseaza am si niste melci galbeni mici care va pot spune din propria experienta ca testoasele ii vor manca imediat. Daca doriti trimitetimi un PM.
2 testoase frumoase!
Testos juvenil
Testos juvenil

de Al3xin0 » 05 Oct 2013, 15:33

Am mai vorbit cu ai mei si nu ii mai dau deci URA!!!
2 testoase frumoase!
Testos juvenil
Testos juvenil