Donez broasca testoasa
Moderator: OsDeRos
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
Donez broasca testoasa
O doamna a gasit aceasta broasca testoasa in Bucuresti. A depus oua, dar acestea nu au putut fi salvate. Nu stiu nimic despre broaste testoase, cu atat mai putin ce fel de broasca e aceasta. Atasez poze cu ea. Pentru mai multe informatii trimiteti un mesaj la ambra20a@yahoo.com sau la tel 0722439919

Sub nici o forma NU SE ELIBEREAZA. Este o specie invaziva si stiu ca lacurile din Bucuresti colcaie de ele din cauza stapanilor iresponsabili. Plus ca nu garantez ca o va duce bine acolo.
Ti-am facut putina reclama la anunt si pe grupul yahoo si facebook Trachemys Adoption Romania; poate apare un doritor.
Temporar, o poti hrani cu rame, peste crud (sprot), carne de vita si pasare cruda (nu de porc pt ca e greu digerabila), salata, creveti decorticati, hrana pentru testoase din pet-shop. Trebuie sa manance in apa - are nevoie de apa pentru a inghiti hrana. Pentru orice alta nelamurire, sunt suficiente informatii pe forum sau intreaba aici daca nu gasesti raspuns.
Ti-am facut putina reclama la anunt si pe grupul yahoo si facebook Trachemys Adoption Romania; poate apare un doritor.
Temporar, o poti hrani cu rame, peste crud (sprot), carne de vita si pasare cruda (nu de porc pt ca e greu digerabila), salata, creveti decorticati, hrana pentru testoase din pet-shop. Trebuie sa manance in apa - are nevoie de apa pentru a inghiti hrana. Pentru orice alta nelamurire, sunt suficiente informatii pe forum sau intreaba aici daca nu gasesti raspuns.
6 mesaje
|Pagina 1 din 1