4 broscute testoase de florida, perechi, CAUTA STAPAN(I)

Cerere si oferta.

Moderator: OsDeRos

4 broscute testoase de florida, perechi, CAUTA STAPAN(I)

de DRAGOS_HO » 25 Apr 2007, 15:45

am 4 broscute de florida, nu pui, sunt destul de mari, foarte frumoase, vesele, mancacioase, crescute cu mare grija, si mai ales foarte sanatoase... din pacate timpul nu mai imi permite sa le acord atentia necesara. tin mult la ele si nu vreau sa le chinui. asa ca a trebuit sa ma hotarasc sa le gasesc stapani. au acvariu, au termostat, am si un filtru care le purifica apa. SINGURA MEA PRETENTIE ESTE SA FIE INGRIJITE,SA AIBA CONDITII, NU DOAR SA FIE UN BIBELOU DE PUS IN VITRINA. au un paradox, au facut chiar oua. se stie ca e foarte complicat ca broastele sa nasca in captivitate, trebuie indeplinite multe conditii de mediu. la cabinetele veterinare unde am povestit acest lucru , pana nu au vazut ouale nu au crezut. din pacate, oualele nu au avut nici o sansa.
daca sunteti interesati, sau daca stiti pe cineva interesat se se bucure de nebuniile lor, si care sa le acorde si putina atentie, broscutele: AUCICA, OGEANELA, BROSCANU si TOLOACA, va vor fi tare recunoscatoare...
si eu de asemenea

de Mojave » 26 Apr 2007, 08:25

Din cate stiu eu, atata timp cat au un minimum de conditii (in fine, poate nu chiar minimum), femelele depun oua oricum (indiferent chiar de prezenta unui mascul). Daca sunt si fertile, asta-i alta poveste. Dar faptul ca au depus oua n-as spune ca e ceva atat de fabulos cat sa fie "paradoxal", ci mai curand necesar, pentru ca daca nu le depun, si le retin, pot aparea grave probleme de sanatate.
In orice caz, succes in a le gasi un stapan bun!
Testos Moderator
Testos Moderator

de DRAGOS_HO » 26 Apr 2007, 16:56

intamplarea cu ouale era doar o simpla povestioara. nu pot sa spun ca sunt expert in broaste, doar am avut grija de ele. cand au fost bolnavioare mergeam cu ele la doctor. cand au ouat am povestit doctorului. si asa a aparut intamplarea de fata. doctorii chiar nu m-au crezut ca au ouat. si pe mine m-a uimit faptul ca nu stiau doctorii de asa ceva. in fine. o sa incerc sa uploadez cateva poze cu broscutele

de elli » 10 Iul 2007, 09:48

salut! eu as vrea sa adopt 2 din broscutzele tale dak mai e valabil topiku :wink: :turtle:
Testos juvenil
Testos juvenil