Testoasa Emys orbicularis pe okazii.ro
Moderator: OsDeRos
Si se pare ca a mai aparut o Emys Orbicularis de vanzare pe ocazii... M-as bucura sa ma insel...
http://www.okazii.ro/catalog/56045066/b ... e-apa.html
http://www.okazii.ro/catalog/56045066/b ... e-apa.html
Pfai. Sa vedem, poate vrea sa o dea gratuit sa o eliberam. Daca nu, sa liciteze cineva sa ii luam datele personale.
Si inca una: http://www.okazii.ro/catalog/56105380/b ... peana.html - cu asta poate rezolv eu ceva.
Se pare ca am initiat o mica "vanatoare" dupa braconieri. Frumos :D
Si inca una: http://www.okazii.ro/catalog/56105380/b ... peana.html - cu asta poate rezolv eu ceva.
Se pare ca am initiat o mica "vanatoare" dupa braconieri. Frumos :D
Vesti bune: la ambele anunturi de mai sus am primit raspuns de la proprietari ca au sa le elibereze; nu stiau ca sunt protejate. Proprietarul/-a din Bucuresti a zis ca o elibereaza in parcul Ior. I-am recomandat Cotmeana. Sper sa fi primit mesajul. Ambele anunturi au fost retrase.
Cat despre tipul din Dumbraveni - m-a sunat astazi seful de politie si mi-a spus ca l-au identificat, dar ca e plecat si asteapta sa revina acasa. M-au mai intrebat putin unde sa elibereze testoasa si au spus ca vor consulta si un medic veterinar. Deci se poate si la noi. Faptul ca sun la ei de 3 zile si ii tot intreb ce au facut, e alta poveste.
Cat despre tipul din Dumbraveni - m-a sunat astazi seful de politie si mi-a spus ca l-au identificat, dar ca e plecat si asteapta sa revina acasa. M-au mai intrebat putin unde sa elibereze testoasa si au spus ca vor consulta si un medic veterinar. Deci se poate si la noi. Faptul ca sun la ei de 3 zile si ii tot intreb ce au facut, e alta poveste.
Felicitari, vei deveni apostolul neacreditat oficial al testoaselor :D !
Pe bucurestenii cu testoasa ii poti pune in legatura cu mine- iar am strans 4 testoase, si ziua de iesit pe lacuri se apropie! Banuiesc ca le e greu sa se deplaseze departe, iar eu sunt disponibil. Da-le tel. meu, te autorizez :) . Sa nu ajunga in IOR...
Unul din Emys a fost luat din Gradina Botanica- este praf de slab, ceva incredibil. Nu prea sunt resurse de hrana disponibile in GB, si e si plin de Trachemys- macar americanele sunt blocate intr-un habitat inchis, dar Emysii nu au ce cauta acolo.
Sanatate!
Pe bucurestenii cu testoasa ii poti pune in legatura cu mine- iar am strans 4 testoase, si ziua de iesit pe lacuri se apropie! Banuiesc ca le e greu sa se deplaseze departe, iar eu sunt disponibil. Da-le tel. meu, te autorizez :) . Sa nu ajunga in IOR...
Unul din Emys a fost luat din Gradina Botanica- este praf de slab, ceva incredibil. Nu prea sunt resurse de hrana disponibile in GB, si e si plin de Trachemys- macar americanele sunt blocate intr-un habitat inchis, dar Emysii nu au ce cauta acolo.
Sanatate!
- Testos activ

Credeti-ma ca sunt o gramada de oameni dinastia. Parintii mei sunt medici veterinari si am intanlit impreuna cu ei o gramada de oameni fara suflet. Mama mea a lucrat pana acuma la protectia animalelor ( dar si-a dat de curand demisia). Daca reuseste cineva sa recupereze vreo broasca chinuita de pe undeva si nu o poate tine ma ofer ( cu toate conditiile necesare pentru intretinerea ei). Daca stie cineva prin judetul Brasov un caz asemanator va rog sa ma contactati de urgenta. 0757840224. Multumesc frumos!
- Testos juvenil

La persoana din Bucuresti i-am trimis un mesaj sa ia legatura cu tine prin site-ul acesta. Nu aveam pe atunci numarul tau. Dar nu am mai primit raspuns de atunci. Am trimis azi inca un mesaj cu nr. tau. Sa vedem...
Bine ca mai avem acuma inca un voluntar in Brasov - poate acoperim incet toate zonele Romaniei :D
Bine ca mai avem acuma inca un voluntar in Brasov - poate acoperim incet toate zonele Romaniei :D
Alta testoasa; in Pitesti: http://www.okazii.ro/catalog/56469933/b ... raporteaza.
Am dat un telefon si s-a rezolvat; anuntul a fost retras. Se pare ca le avea de la un prieten care le prindea. O sa mearga azi sa le elibereze pe Raul Doamnei. Din pacate au fost date cateva si la alte persoane.
Am dat un telefon si s-a rezolvat; anuntul a fost retras. Se pare ca le avea de la un prieten care le prindea. O sa mearga azi sa le elibereze pe Raul Doamnei. Din pacate au fost date cateva si la alte persoane.
Of
Buna seara dragi colegi.. e cutremurator ce se intmpla in romania, dar na avem si oameni mai sulfetisti si oameni cum se mai zice ,,Nu exista papagali exista bufnite cu tupeu'' si bufnitele astea cu tupe ( vanzatori de emys) nu prea se tem majoritatea pentru ca stiu ca navem nici o influenta asupra lor stiti ce ar fi cel mai bn daca sar infinta o societate de protejare a testoaselor ilegale in romania adica vanzarile etc.. sa zicem ,,Societatea romana de protejare a testoaselor'' ar fi minunat sa fim cv gen politia animalelor din romania dar sa avem acoperire in toata tara.. dar na nu toate is posibile ca vorba aia ,,zis si facut'' Dar na ar fi bine ca politia animalelor sa mearga la casele vanzatorilor de speci protejate prin lege sa le dea o amenda in fucnite de numarul de speci care le detine si sunt la vanzare.....
P.s : astea ar fi spusele mele nustiu cat is de corecte dar mie asa mi se par
P.s : astea ar fi spusele mele nustiu cat is de corecte dar mie asa mi se par
Un baietel pe nume Coddytzza :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X
Asta nu e de pe okazii, dar am considerat ca merita bagat tot aici, la mica sectiune anti-braconaj:
"vand broascute testoase de diferite dimensiuni Anonymous 20 Iulie 2011
vand broaste testoase contact 0742812013 sunati si vorbim in legatura cu ele"
Interesant ar fi de vazut cat de multe are! O sa vorbesc eu in legatura cu ele maine dimineata. Sa vedem cat de receptiva este persoana. Daca nu, am experienta cu insistatul la Politie. Va tin la curent.
"vand broascute testoase de diferite dimensiuni Anonymous 20 Iulie 2011
vand broaste testoase contact 0742812013 sunati si vorbim in legatura cu ele"
Interesant ar fi de vazut cat de multe are! O sa vorbesc eu in legatura cu ele maine dimineata. Sa vedem cat de receptiva este persoana. Daca nu, am experienta cu insistatul la Politie. Va tin la curent.
Erau 2 testoase mici Emys orbicularis bineinteles. Dumitru Ciprian - Bucuresti. Am vorbit cu dansul la telefon si a spus ca le-a pescuit dar ca le-a eliberat dupa 2 zile. Sper sa fie adevarat. I-am explicat ca sunt protejate. Cred ca a inteles.
Au fost eliberate la balta Marea Vlasiei (sper ca am inteles bine) - acolo ar mai fi testoase.
Fac apel si la Tibor prin asta sa incerce sa includa locul in Siturile Natura 2000.
Au fost eliberate la balta Marea Vlasiei (sper ca am inteles bine) - acolo ar mai fi testoase.
Fac apel si la Tibor prin asta sa incerce sa includa locul in Siturile Natura 2000.