Vand 2 testoase+acvariu amenajat
Moderator: OsDeRos
Citeste, broscutele le doneaza, poti cumpara acvariu' si primii donatii de broscute de la altii ce le doneaza aici pe forum :P
Trachemys scripta scripta-Speedy
Trachemys scripta troosti-Willy
Graptemys pseudogeographica pseudogeographica-Oscar
Trachemys scripta elegans - Pikachu
Un nou locatar Mitzu(chinchilla)- 3 luni pe 20.6
Trachemys scripta troosti-Willy
Graptemys pseudogeographica pseudogeographica-Oscar
Trachemys scripta elegans - Pikachu
Un nou locatar Mitzu(chinchilla)- 3 luni pe 20.6
Au ajuns cu bine testosii in Sibiu si in primul minut de cand i-am bagat in apa au si cautat mancare asa ca le-am dat cativa pestisori uscati, dar nu prea multi sa nu li se faca rau dupa aceea ca totusi au avut un drum lung in spate si sunt in mediu nou. Oricum sunt superbi si hiperactivi :D
Vor avea conditii bune de trai asa ca poti sa stai linistita si daca doresti te tin la curent cu starea lor.
Am uitat sa intreb daca au vreun nume.
Vor avea conditii bune de trai asa ca poti sa stai linistita si daca doresti te tin la curent cu starea lor.
Am uitat sa intreb daca au vreun nume.
ma bucur ca au ajuns cu bine :) .
Testosul cel mare il cheama Steli si cel mic cu toate ca e un mascul il cheama Sara(credeam initial ca e femela,si cand mi-am dat seama pe timp ce trece ca e mascul, dar nu stiam ce nume asemanator sa-i dau,si am stat pe ganduri.....si nu i-am mai schimbat numele :) .Poate ii gasesti tu un nume adecvat.
Oricum,Steli este un testoas foarte bland daca ai observat (nu m-a muscat niciodata),pe cand Sara este foarte agresiv (mi-a lasat o mica cicatrice pe deget,asa ca ai grija ;) )
Asa,deci am dat testoasele asa ca mai ramane acvariu,cum am zis,costa 300 de lei,astept oferte :D
P.S. "sheppard" da-mi te rog email-ul tau ca sa ma mai ti la curent cu testoasele,ok?mersi mult! (al meu: Roxana_polar_bear@yahoo.com)
Testosul cel mare il cheama Steli si cel mic cu toate ca e un mascul il cheama Sara(credeam initial ca e femela,si cand mi-am dat seama pe timp ce trece ca e mascul, dar nu stiam ce nume asemanator sa-i dau,si am stat pe ganduri.....si nu i-am mai schimbat numele :) .Poate ii gasesti tu un nume adecvat.
Oricum,Steli este un testoas foarte bland daca ai observat (nu m-a muscat niciodata),pe cand Sara este foarte agresiv (mi-a lasat o mica cicatrice pe deget,asa ca ai grija ;) )
Asa,deci am dat testoasele asa ca mai ramane acvariu,cum am zis,costa 300 de lei,astept oferte :D
P.S. "sheppard" da-mi te rog email-ul tau ca sa ma mai ti la curent cu testoasele,ok?mersi mult! (al meu: Roxana_polar_bear@yahoo.com)