Donez doua broscute de florida frumoase frumoase!! Rezolvat
Moderator: OsDeRos
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
Donez doua broscute de florida frumoase frumoase!! Rezolvat
Dau spre adoptie doua broscute de florida de un an si 10 luni. Plec din tara la facultate si nu le mai pot tine pentru ca nu am unde. Le cheama Gat-Lung si Carapace si vin cu tot echipamentul necesar cresterii unei testoase. :mrgreen:
Am incredere ca marea majoritate a celor care acceseaza acest site stiu sa aibe grija de o testoasa sau, in orice caz, au buna vointa sa invete. :D
Eu sunt din Bucuresti, dar pot aduce broscutele in orice oras.
Telefon: 0727311965 / Mail: wendla89@yahoo.co.uk / ID Messenger: wendla89[/b]
Am incredere ca marea majoritate a celor care acceseaza acest site stiu sa aibe grija de o testoasa sau, in orice caz, au buna vointa sa invete. :D
Eu sunt din Bucuresti, dar pot aduce broscutele in orice oras.
Telefon: 0727311965 / Mail: wendla89@yahoo.co.uk / ID Messenger: wendla89[/b]
Ultima oară modificat de Lola46 pe 26 Sep 2008, 10:01, modificat de 2 ori în total.
- Testos juvenil

Am gasit!! :D
Am gasit pe cineva care sa adopte broscutele, o fata din brasov care mai are testoase. O sa imi fie foarte dor de ele, dar sper sa se simta bine. :D
Maramures e intr-adevar prea departe si nu am cum sa ajung din Bucuresti. Multa bafta in continoare, sper sa gasesti o broscuta. :wink:
Multumesc mult tuturor celor care au participat la cearea acestui site, mi-a fost de foarte mare ajutor in cresterea broscutelor, am invatat enorm de multe citind tot ce e postat aici. Poate o sa imi iau o broscuta de uscat la viena (acolo plec la facultate), dar trebuie intai sa ma informez despre conditiile de care are nevoie.
Numai bine si sa aveti broscute cat mai fericite! :D
Maramures e intr-adevar prea departe si nu am cum sa ajung din Bucuresti. Multa bafta in continoare, sper sa gasesti o broscuta. :wink:
Multumesc mult tuturor celor care au participat la cearea acestui site, mi-a fost de foarte mare ajutor in cresterea broscutelor, am invatat enorm de multe citind tot ce e postat aici. Poate o sa imi iau o broscuta de uscat la viena (acolo plec la facultate), dar trebuie intai sa ma informez despre conditiile de care are nevoie.
Numai bine si sa aveti broscute cat mai fericite! :D
- Testos juvenil

4 mesaje
|Pagina 1 din 1