Donez 2 broaste de florida sanatoase foc

Cerere si oferta.

Moderator: OsDeRos

Donez 2 broaste de florida sanatoase foc

de flushaddy » 07 Aug 2008, 18:22

Salut! Sunt Adi din Brasov.

Am 2 broscute de florida una de 10 ani alta de aprox 2 ani, cred ca ambele femele. Aia de 10 ani e mai mica ca cea de 2 ani deoarece a stat la un prieten pana acuma 3 luni care o tinea in apa rece... si a crescut putin ciudat, acest lucru vazandu-se doar pe burta ei. Dar este foarte jucausa, mancacioasa si cacacioasa:P De fapt.. ambele sunt. Cea de 2 ani nu a avut nici o problema pana acuma.

Vreau sa le dau pentru ca necesita ingrijire, lucru de care m-am cam saturat sa il fac.

Le dau mancare o data la 2 zile si cand le dau le pun in lighean separat ca sa manance si sa se cace acolo. Am observat ca odata ce mananca, dupa 5 minute se si caca:D Astfel reusesc sa mentin apa din acvariul lor curata si neputuroasa cam o saptamana.

Ingrijirea lor mai necesita schimbarea filtrului de apa odata pe zi minim ceea ce dureaza 1 minut.

Eu sincer m-am cam saturat sa am grija de ele dar nu pot sa ma plang. Sunt foarte jucause si le place sa exploreze prin casa. Cateodata le si las sa unble prin camera, cateva ore, ceea ce cred ca le binedispune.

Nu sunt pretentioase cu mancarea!

Sunt foarte frumoase si vreau sa gasesc un stapan care sa se ocupe de ele macar cat m-am ocupat eu si v-am prezentat ca nu cer multa ingrijire.

Mai mari nu cred ca o sa creasca. De aia le dau mancare din 2 in 2 zile... ca sa ma asigur ca nu o sa creasca mai mari pentru ca eu nu prea am unde sa le mai tin, din pacate. :(

Aia de 2 ani.. care e mai mare in dimensiune ii place mult sa se catere. Este haioasa. Celeilalte ii place mult sa manance. Devine foarte agitata in prezenta oricarui om si vrea sa ii dai sa manance. Asa e ea.

Poze:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Testos juvenil
Testos juvenil