Donez testoasa de Florida - Bucuresti

Cerere si oferta.

Moderator: OsDeRos

Donez testoasa de Florida - Bucuresti

de carmenc » 27 Sep 2017, 10:20

Donez o testoasa de Florida (de la petshop) unui amator care detine conditii de pastrare a acesteia pe termen lung. Broscuta are carapacea de 11 cm, a mancat doar creveti si stick-uri Gamarus, nu stiu ce sex are. Trimit pozele pe email, nu am reusit aici. Contact: 0722 236 421, Bucuresti
 
Mesaje: 1
Membru din: 27 Sep 2017, 09:53

Vita-Plus - supliment nutritiv pentru ţestoase, recomandat în stări carenţiale, apatie, anorexie, afecţiuni oculare, deformări ale carapacei.

Pentru a scăpa de stresul legat de apa murdară, este indicat ca pentru acvaterariile cu țestoase să se achiziționeze un filtru extern.

O hrană naturală bogată în nutrienți, dar și un meniu de nerefuzat pentru țestoasele acvatice: pește întreg și creveți pe pat de Gammarus.

Pe lângă un comportament activ și stimularea apetitului, becul Repti Glo 5.0 de la Exo Terra oferă țestoaselor aflate în captivitate necesarul zilnic de raze UVB pentru absorbția și metabolizarea calciului. La fel de eficient este și neonul Repti Glo 5.0, disponibil în mai multe dimensiuni.

Cumpără hrană, echipamente și accesorii pentru țestoasele tale, de la Animax, Elefant și PETmagazin.

Pe GardenPedia găsești de cumpărat tot ce ai nevoie pentru amenajarea unui iaz cu țestoase: folie PVC, bazine, filtre, lumini, suporturi de plante etc.

Re: Donez testoasa de Florida - Bucuresti

de Sheppard » 04 Oct 2017, 00:42

Avem si un grup de donatii/adoptii pe facebook: https://www.facebook.com/groups/tarc08
Avatar utilizator
Testos Moderator
Testos Moderator
 
Mesaje: 2366
Membru din: 25 Feb 2011, 13:28
Localitate: Sibiu


Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
cron