Donez 2 broste testoase - Oachita Map Turtle si Fals Map Tur

Cerere si oferta.

Moderator: OsDeRos

Donez 2 broste testoase - Oachita Map Turtle si Fals Map Tur

de Mirela Chereches » 10 Aug 2017, 16:30

Buna,

Doresc sa donez 2 broaste testoase, una din specia Oachita map turtle (Graptemys ouachitensis) si una din specia False map Turtle (Graptemys pseudogeographica), masculi ambii, in varsta de aproximativ 5 ani. Sunt sanatoase, vioaie, foarte pofticioase, cersesc tot timpul de mancare cand intru in camera, pana acum nu le-am vazut sa se bata probabil probabil si datorita faptului ca au crescut impreuna.
Din pacate nu le mai pot oferi spatiul si confortul necesar bunei lor dezvoltari in continuare - acvariu mai mare, sursa de lumina uv etc. As vrea sa le donez cuiva care stie ce implica intretinerea lor si care poate sa le asigure un mediu de viata optim.
Broascutele sunt in Cluj-Napoca, dar presupun ca putem gasi o metoda sa le transportam si in alte locatii din tara.

Poze puteti gasi aici: https://goo.gl/photos/ycN5fXziJ9dfJYTN6
Din pacate nu stiu cum sa atasez direct la postare.

Puteti sa ma contactati fie aici pe grup, fie pe facebook (Mirela Chereches) sau pe mail - mirela.atudorei@gmail.com.

Merci,
Mirela
 
Mesaje: 1
Membru din: 10 Aug 2017, 16:12

Vita-Plus - supliment nutritiv pentru ţestoase, recomandat în stări carenţiale, apatie, anorexie, afecţiuni oculare, deformări ale carapacei.

Pentru a scăpa de stresul legat de apa murdară, este indicat ca pentru acvaterariile cu țestoase să se achiziționeze un filtru extern.

O hrană naturală bogată în nutrienți, dar și un meniu de nerefuzat pentru țestoasele acvatice: pește întreg și creveți pe pat de Gammarus.

Pe lângă un comportament activ și stimularea apetitului, becul Repti Glo 5.0 de la Exo Terra oferă țestoaselor aflate în captivitate necesarul zilnic de raze UVB pentru absorbția și metabolizarea calciului. La fel de eficient este și neonul Repti Glo 5.0, disponibil în mai multe dimensiuni.

Cumpără hrană, echipamente și accesorii pentru țestoasele tale, de la Animax, AllPetShop, Elefant și PETmagazin.

Pe GardenPedia găsești de cumpărat tot ce ai nevoie pentru amenajarea unui iaz cu țestoase: folie PVC, bazine, filtre, lumini, suporturi de plante etc.

Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Yahoo [Bot] şi 1 vizitator
cron