[ADOPT] Adopt testoasa cu tample rosii sau galbene!
Moderator: OsDeRos
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
[ADOPT] Adopt testoasa cu tample rosii sau galbene!
Adopt o testoasa cu tample rosii sau galbene. va primi toata atentia si toata dragostea pe care sunt bucuroasa sa i-o ofer. spatiu am foarte mult (stau la curte), si ii voi realiza un bazin. :D
Iarna o voi ,,instala'' in doua cutii puse una intr-alta pe care le voi baga in beciul casei unde temperatura este constanta si este aerisit .intre cele doua cutii voi pune spuma de mare. in a cutia de deasupra am sa pun o patura si paie. ii voi pune desigur si un vas cu apa in care sa se hidrateze din cand in cand, cand se trezeste. :thumbsup:
date de contact: id. messenger. andreea.claudia22@yahoo.com
Iarna o voi ,,instala'' in doua cutii puse una intr-alta pe care le voi baga in beciul casei unde temperatura este constanta si este aerisit .intre cele doua cutii voi pune spuma de mare. in a cutia de deasupra am sa pun o patura si paie. ii voi pune desigur si un vas cu apa in care sa se hidrateze din cand in cand, cand se trezeste. :thumbsup:
date de contact: id. messenger. andreea.claudia22@yahoo.com
Uite ai aici cateva poze cum hiberneaza ale mele: http://www.testoase.com/topic2478.html
E bine ce ai zis, dar o cutie ajunge. In loc de paie dure pune fan, frunze uscate, pamant, carpe.
E bine ce ai zis, dar o cutie ajunge. In loc de paie dure pune fan, frunze uscate, pamant, carpe.
4 mesaje
|Pagina 1 din 1