Vand pui broasca testoasa de florida cu tot cu terariu
Moderator: OsDeRos
10 mesaje
|Pagina 1 din 1
Vand pui broasca testoasa de florida cu tot cu terariu
Vand 2 broscute de florida de 4 respectiv 6 cm,sanatoase tun.
motivul:spatiul :(
locatia:Bucuresti
email: biancadumi_muchi @ yahoo.com,0754 054 726
se vand urmatoarele:
2 broscute de florida de 4 respectiv 6 cm impreuna cu acvariul sau separat,separat la 40 ron
1 acvariu de aprox 21 L cu tapet
1 filtru
1 incalzitor
1 bec cu UV (folosit 4 luni)
1 insula de la zoomed
toate acestea cu tot cu broscute la 196 ron (exact atata a mdat eu,nu vreau sa fac o afacere,exact cat am dat pe ele cu acvariu,atat cer)
cine vrea acvariul,nu il pot da pana nu dau broscutele! multumesc
foto1 (insula),foto 2(incalzitorul cu termostat),foto 3 (filtrul),foto 4 (acvariul,care e luat de pe forum impreuna cu becul si filtrul,de aceea au aceias imagine ;) ),foto 5 (becul pe care il puteti folosi la o lampa de birou) ,foto 6 si 7 (broscutele pe care nu le dau separat!)
Uploaded with ImageShack.us
Multumesc! sincer nu vreau sa le dau ...dar spatiul ma obliga ...daca se poate sa nu imi ziceti gen ca de ce nu ai stiut inainte sa le cumperi .... si pe mine ma doare ca le dau ...dar nu am ce sa fac !
motivul:spatiul :(
locatia:Bucuresti
email: biancadumi_muchi @ yahoo.com,0754 054 726
se vand urmatoarele:
2 broscute de florida de 4 respectiv 6 cm impreuna cu acvariul sau separat,separat la 40 ron
1 acvariu de aprox 21 L cu tapet
1 filtru
1 incalzitor
1 bec cu UV (folosit 4 luni)
1 insula de la zoomed
toate acestea cu tot cu broscute la 196 ron (exact atata a mdat eu,nu vreau sa fac o afacere,exact cat am dat pe ele cu acvariu,atat cer)
cine vrea acvariul,nu il pot da pana nu dau broscutele! multumesc
foto1 (insula),foto 2(incalzitorul cu termostat),foto 3 (filtrul),foto 4 (acvariul,care e luat de pe forum impreuna cu becul si filtrul,de aceea au aceias imagine ;) ),foto 5 (becul pe care il puteti folosi la o lampa de birou) ,foto 6 si 7 (broscutele pe care nu le dau separat!)
Multumesc! sincer nu vreau sa le dau ...dar spatiul ma obliga ...daca se poate sa nu imi ziceti gen ca de ce nu ai stiut inainte sa le cumperi .... si pe mine ma doare ca le dau ...dar nu am ce sa fac !
Re: Vand pui broasca testoasa de florida cu tot cu terariu
Daca eram din Bucuresti ti le luam io ca si asa o sa imi mai cumpar 2 testosi cand termin acvariul :?
Testoasele Ninja: Ce nu te omoara te face mai puternic
- Testos activ

Re: Vand pui broasca testoasa de florida cu tot cu terariu
SnaGLe scrie:Daca eram din Bucuresti ti le luam io ca si asa o sa imi mai cumpar 2 testosi cand termin acvariul :?
Sunt dispusa sa ti le aduc pe ale mele in Galati..daca inca mai vrei broscute:
http://www.testoase.com/topic2309.html
10 mesaje
|Pagina 1 din 1