Oferta broscutze
Moderator: OsDeRos
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
Oferta broscutze
Buna, din pacate nu mai putem tine 2 broscutze simpatice (Miky si Riky, varsta 1,5 ani) deoarece programul nostru e foarte incarcat, cu multe plecari.
Pentru cine crede ca poate avea grija de ele, ne puteti contacta la adresa: adrianazubascu@gmail.com, Bucuresti
Pentru cine crede ca poate avea grija de ele, ne puteti contacta la adresa: adrianazubascu@gmail.com, Bucuresti
Re: Oferta broscutze
le vreau eu daca le mai ai !azi am cautat in toata zona militari si nu am gasit nici macar una!sunt din buc!miky scrie:Buna, din pacate nu mai putem tine 2 broscutze simpatice (Miky si Riky, varsta 1,5 ani) deoarece programul nostru e foarte incarcat, cu multe plecari.
- Testos juvenil

Re: Oferta broscutze
andraalecse scrie:le vreau eu daca le mai ai !azi am cautat in toata zona militari si nu am gasit nici macar una!sunt din buc!miky scrie:Buna, din pacate nu mai putem tine 2 broscutze simpatice (Miky si Riky, varsta 1,5 ani) deoarece programul nostru e foarte incarcat, cu multe plecari.
Buna, mai am o broscutza. Daca esti interesat te rog sa-mi trimiti un mail.
multumesc,
5 mesaje
|Pagina 1 din 1